AC Wallmanager – Automatsko menjanje slika na desktop-u

AC Wallmanager – Automatsko menjanje slika na desktop-u

Ukoliko volite da često menjate sliku na desktop-u svog računara, AC Wallmanager je program za vas. U pitanju je besplatan program za Windows 7, 8, 10 i 11 koji će automatski menjati sliku na vašem desktop-u u vremenskim intervalima koje sami zadate.

Kako radi AC Wallmanager?

Kada instalirate i pokrenete AC Wallmanager otvoriće se meni programa, a slika na vašem desktop-u će odmah biti promenjena. Prvo što treba da uradite je da u meniju programa odete na karticu Categories (kategorije ) i odaberete jednu ili više kategorija slika koje želite da se prikazuju. Sve slike su preuzete sa interneta, a možete da izaberete više od trideset kategorija, a određene kategorije imaju i potkategorije, tako da ćete sigurno pronaći slike koje vam se sviđaju.

AC Wallmanager meni

Po podrazumevanim podešavanjima slika na desktop-u će se menjati svakih pet minuta, ali ovo možete da promenite i sami odaberete koliko često će se slike menjati. Za svaki sliku možete da date ocenu da vam se slika sviđa (Like) ili da vam se ne sviđe (Dislike), a slike koje vam se sviđaju će se češće prikazivati, dok se slike koje vam se ne sviđaju neće uopšte prikazivati.

Sve slike koje se postavljaju na vaš desktop će se automatski biti preuzete na vaš računar gde ćete moći da ih pregledate ili pošaljete prijateljima, a možete da odredite koliko prostora na hard disku ćete odvojiti za ove slike. Minimalno možete da izdvojite 100 MB, a maksimalno 50000 MB. Ako želite da obrišete sve preuzete slike, postoji dugme pomoću koga ćete ih sve odjednom obrisati.

Jedinu zamerku koju imamo je to što program ne podržava slike u 4K rezoluciji, ali ovo nije tako velika zamerka. Ipak, nadamo se da će ovo biti dodato u nekoj od budućih verzija programa.

AC Wallmanager podesavanja

AC Wallmanager će uneti život u vaš desktop

AC Wallmanager je interesantan program, koje će se, sigurni smo, svideti određenim korisnicima. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *