Winstep Nexus Dock

Winstep Nexus Dock

Winstep Nexus Dock

Winstep Nexus Dock je besplatan program za organizovanje Windows desktop ikonica na jednom mestu (kao na OS X-u).

Po difoltu, Winstep Nexus se smešta uz gornju ivicu ekrana ali u podešavanjima ovog programa, kojim pristupate duplim klikom na njegovu ikonicu, možete da ga postavite bilo gde na radnoj površini. Takođe, na isti način možete da izvršite i druga podešavanja vezano za njegov izgled, veličinu, transparentnost, zvuk, fleksibilnost itd.

Dodavanje programa ili određenih fajlova u okvir Winstep Nexus docka, možete da obavite jednostavnim prevlačenjem njihovih ikonica do interfejsa ovog programa. Ukoliko želite posle da uklonite potrebno je da desnim klikom na istu ikonicu izaberete opciju Remove.

Winstep Nexus Dock poseduje i svojstvene module, među kojima su: merač zauzetosti procesora i sistemske memorije, analogni časovnik, modul za hvatanje screenshotova sa desktopa i za prikazivanje vremenske prognoze.

Winstep Nexus Dock troši minimalne sistemske resusrse. Svim korisnicima koji vole da imaju uredan i organizovan desktop preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 3,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *