Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Korišćenjem ovog sajta, slažete se sa ovde navedenim uslovima korišćenja. Ukoliko se ne slažete, napustite ovaj sajt.

Sadržaj sajta

Sav sadržaj na sajtu BesplatniProgrami.org je originalno autorsko delo redakcije sajta, osim ako nije drugačije navedeno. Svako neovlašćeno kopiranje, menjanje, distribuiranje, prisvajanje sadržaja sa sajta bez naše pismene dozvole je strogo zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima. Ukoliko želite da koristite sadržaj sa našeg sajta, možete nas kontaktirati putem mejla [email protected] i tražiti dozvolu.

Svi zaštitni znaci ili nazivi proizvoda su vlasništvo njihovih pravih vlasnika i upotrebljeni su isključivo u opisne svrhe. Sva prava zadržavaju njihovi zakoniti vlasnici.

Komentari na sajtu

Moguće je ostaviti komentar na svaki naš tekst. Prilikom komentarisanja, obavezno je da komentar bude u vezi sa tekstom na koji je ostavljen. Obavezno je diskutovati kulturno, bez upotrebe ružnih reči, bez vređanja po bilo kojoj osnovi i uz maksimalno poštovanje drugih komentatora i autora teksta, kao i uz uvažavanje različitosti mišljenja. Strogo je zabranjen SPAM, zabranjeno je ostavljanje linkova u komentarima koji nisu u direktnoj vezi sa onim o čemu se u tekstu piše i koji ne doprinose kvalitetu diskusije. Takođe, strogo je zabranjeno spominjanje i ostavljanje linkova kao bilo kakvom ilegalnom softveru ili aplikacijama. Svaki komentar koji ne zadovoljava prethodno navedene uslove, neće biti odobren za prikazivanje na sajtu, a ukoliko autor nastavi sa takvim komentarima, biće mu trajno onemogućeno dalje komentarisanje na našem sajtu.

Odricanje od odgovornosti

Ne garantujemo da su saveti, opisi, uputstva i informacije na ovom sajtu 100% tačni. Mi se trudimo da budu tačni, ali usled konstantnih izmena hardvera i softvera, kao i velikog broja objava na našem sajtu, nismo uvek u mogućnosti da ažuriramo sve objave tako da prate sve izmene. Takođe, ne upravljamo sadržajem na odlaznim linkovima sa našeg sajta, te ne odgovaramo za njihov sadržaj.

Izmene na na ovom sajtu mogu se praviti periodično, bez obaveštenja i u bilo kom trenutku. Redakcija sajta se ne obavezuje da redovno ažurira informacije na ovom sajtu. Ne možemo garantovati da će sajt konstantno biti dostupan i funkcionisati bez grešaka.

Ovaj sajt koristite na sopstveni rizik! Redakcija sajta nije odgovorna za materijalnu ili nematerijalnu štetu, kako direktnu tako i indirektnu, nastalu usled korišćenja ovog sajta, ili njegovog sadržaja. Sve programe, aplikacije i uputstva o kojima pišemo instalirate i primenjujete na sopstveni rizik, sajt BesplatniProgrami.org se odriče svake odgovornosti.

Ažuriranje uslova korišćenja

Redakcija sajta može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati sadržaj na ovoj stranici. Ako i nakon toga nastavite da koristite sajt, Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja koji su ažurirani u ovom tekstu. Zbog toga biste trebali povremeno da posećujete ovu stranicu kako biste bili upoznati sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za uslove korišćena možete nas kontaktirati putem mejla: [email protected]

Politiku privatnosti našeg sajta možete pročitati na linku besplatniprogrami.org/politika-privatnosti