Besplatni programi za download

Besplatni programi za download

Besplatni programi

Poštovani posetioci,

Dobro došli na sajt besplatniprogrami.org. Od 2009. godine se bavimo testiranjem besplatnih programa i aplikacija i predlažemo vam koje programe i aplikacije da preuzmete i instalirate na svoj mobilni telefon, tablet ili računar. Takođe, pravimo i detaljna uputstva (tutorijale) kako da koristite besplatne programe i aplikacije.

Pre korišćenja našeg sajta, molimo vas da pročitate:

Svaki program i aplikacija o kojoj pišemo je testirana, ali zbog ogromnog broja objava na našem sajtu i stalnog ažuriranja softvera (izlazaka novih verzija), ne možemo da garantujemo da je sve što piše na našem sajtu 100% tačno. Težimo uvek da ponudimo za download samo programe i aplikacije koje su besplatne za kućnu upotrebu i čiste od virusa.

Potrudićemo se da vas redovno obaveštavamo o novim verzijama programa i aplikacija koje budemo ponudili za download, zato budite redovno uz nas.

Pratite naše objave i uputstva preko RSS-a ili se prijavite na našu besplatnu mejling listu, pa ćemo vam jednom nedeljno slati sve novo što objavimo na vaš mejl. Kliknite ispod na ikonicu koverte da se prijavite putem mejla na našu besplatnu mejling listu.

Besplatni programi Facebook

Odličan način da pratite sve naše objave je i preko društvenih mreža

Samo ispod kliknite na ikonicu društvene mreže na kojoj želite da nas zapratite:

Besplatni programi Facebook

Besplatni programi YouTube

Besplatni programi Twitter

Besplatni programi LinkedIn

Pogledajte besplatne programe i aplikacije koje smo testirali za vas:

Ili jednostavno potražite program ili aplikaciju koja vas interesuje:

Samo ukucajte željeni pojam u polje ispod i kliknite na „Traži“.

Za sva vaša pitanja, primedbe ili predloge slobodno nas kontaktirajte.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

14 Komentara

 • Poštovanje,

  Vi ste jedni od rijetkih koji se ne koristite trikovima i prevarama kada je u pitanju preuzimanje besplatnih programa. Verujem Vam beskrajno i želim sve najbolje u budućem radu.
  Veliko hvala!

  S poštovanjem!

 • Molim Vas pomozite, godinama koristim besplatni program SUBTITLE WORKSHOP 251 za gledanje filmova i serija i za usaglašavanje prevoda sa govorom na filmu. Međutim, skoro više od 6 meseci unazad kad uključim subtitle kliknem na film, selektujem film, izađe obaveštenje – NIJE ISPRAVAN VIDEO FAJL -. Nepoznat mi je razlog, jer se stalno dešava isto i kod ponovnog instaliranja.

 • Kako da dođem do programa za čitač ličnih karata.
  Unapred hvala.

 • Poštovani Slobodane,

  Program za čitanje ličnih karata se zove „Čelik+“ i možete ga preuzeti sa veb sajta MUP-a Srbije na linku ca.mup.gov.rs
  Kada otvorite link, kliknete na „Instalacija softvera za lične karte“.

  Srdačan pozdrav

 • Besplatan program koji može da „pročita“ konfiguraciju računara je Speccy.

 • Molio bi savet koji mali program može da pročita neku konfiguraciju. Hvala

 • Sve pohvale za vas sajt. Interesuje me gde mogu pronaci neki program za izradu skracenih sistema za kladionicu.
  Unapred hvala

 • Sve pohvale.

 • Promenom Email adrese izgubio sam i kontakte sa mnogima, pa i sa Vama, jer sam ranije dobijao sve vase nove besplatne programe. Sta da uradim da bih opet dobijao to isto? Srdacan pozdrav, M. Stojic, Trstenik.

  • Samo se sa novom email adresom ponovo prijavite da dobijate programe, imate link za prijavu pri vrhu svake stranice našeg sajta.

 • Vi ste informatički genijalci, vaši saveti su izuzetno korisni!
  Dragutin

 • Hvala na pohvalama!

  Naš sajt se trenutno bavi samo Freeware programima, tj samo potpuno besplatnim i potpuno funkcionalnim aplikacijama.

  U planu nam je i uvođenje kategorije Sharewaree u kojoj bi se naravno nalazili svi ostali programi u Trial ili Demo modu. Malo strpljenja i isplatiće se. 😉

 • Zahvaljujem se na odgovoru. Postupio sam po Vasem savetu i kliknuo na ponudjeni (donji) link.Dobio sam FeedBurner, ali neznam sta dalje!? Molim Vas da mi detaljno objasnite kako da primam i skidam ponudjene nove programe. Da bude razumljivo kao sto je veoma razumljiv i vas sajt "Besplatniprogrami". Zahvaljujem se na Vasoj ljubaznosti.

  Srdacan pozdrav,

  Milos Stojic, Trstenik

 • Najbolji ste. Zamolio bih da ima malo vise prakticnih programa, tj. konkretno: REASON 4, DVD Creator 8.0.10.26 itd. Web sajt keygenguru.com nudi bezbroj kljuceva za mnoge programe, ali je prethodno te programe tesko skinuti, a onda je lako za kljuc.Bio bi od Vas dobar i savet, kako te programe da pronalazimo i da ih skidamo.

  Srdacan pozdrav, M. Stojic, Trstenik.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *