Arhiva programa

10 najpopularnijih besplatnih programa u 2011. godini

10 najpopularnijih besplatnih programa u 2011. godini

2011. godina je prošla, pa smo odlučili da vam predstavimo listu 10 najpopularnijih besplatnih programa koji su obeležili godinu iza nas. Programi na listi su rangirani po broju preuzimanja tokom cele 2011. godine od strane posetilaca našeg sajta.

U 2011. godini najviše su se tražili muzički programi(programi za obradu i skidanje muzike), programi za rad sa slikama i dizajn i sigurnosi programi(antivirusi).

Godina iza nas ostaće upamćena po velikom ratu browsera. Google Chrome je iz te bitke izašao kao pobednik i pretekao Firefox na drugom mestu liste najpopularnijih, sada je odmah iza Internet Explorer-a.

Izdešavalo se još mnogo toga u svetu besplatnih programa, o tome ćemo detaljnije pisati drugom prilikom. Da ne dužimo mnogo, evo liste.

Lista 10 najpopularnijih besplatnih programa u 2011. godini:

 1. AVG Anti-Virus Free Edition 2012 AVG Anti-Virus Free Edition 2012
 2. Advanced SystemCare Free Advanced SystemCare Free
 3. YouTube Downloader YouTube Downloader
 4. Any Video Converter Any Video Converter
 5. Virtual DJ Virtual DJ
 6. TeamViewer TeamViewer
 7. Windows Live Messenger Windows Live Messenger
 8. PhotoScape PhotoScape
 9. Fleš plejer Fleš plejer
 10. Foxit Reader Foxit Reader

Od besplatnih programa koje nismo spomenuli na ovoj listi, a bili su mnogo traženi i preuzimani od strane posetilaca našeg sajta, izdvojili bi smo još: Free YouTube to MP3 Converter, Skype, Program za crtanje – Artweaver, FreeZ Online TV, Avira AntiVirus, Readon TV Movie Radio Player, Winamp i JDownloader.

Najbolji programi

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

4 Komentara

 • Programi su vam super, nema nikakvih rizika.

 • mOZETE LI NACI PROGRAM ZA UREDZIVANJE SLIKA FOTO SHOP pCCS Elmina je

  Prie nego sto vas pitam da vas pozdravim sviju ko radi na ovim programima ako mozete da mi nadzete neki foto shop za uredzivanje slika romana i slova posto mi to treba jer radim too hvala vam unapried pozzz iz Gorazda vrijednu ekipu koja radi na tom

  A odgovor mi posaijite na moj fejzbu profil koi ae zove Kazagic Elmina slika profilla je moja naslaovna je slika od Adila maksutovica hvala vam unapred

 • Hvala na lepim i korisnim programima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *