AllInOne Keylogger

AllInOne Keylogger

AllInOne Keylogger je program koji snima sve aktivnosti na računaru na kome je instaliran i omogućava vam da to sve kasnije pregledate. Potpuno je nevidljiv u sistemu, a ima i opciju da snima sve što se otkuca na tastaturi i da kasnije to sve šalje na email adresu koju podesite u vidu tekstualnog fajla. Idealan način da saznate nečije passworde za Facebook, email itd.

Namena ovog programa je očigledna, potpuna špijunaža računara na kome je instaliran. Možete ga koristiti da proverite šta vam deca rade na Internetu kada niste kod kuće, da proverite svoje zaposlene ili da proverite partnera skim se i o čemu dopisuje, a sve to potpuno nevidljivo i da taj koga špijunirate nema predstavu šta se događa.

Kada ga isntalirate i podesite, program se automatski pokreće prilikom startovanja Windowsa i potpuno je nevidljiv u sistemu. Nije prikazan na listi procesa u Task manager-u, Windows task bar-u, System Tray-u, MSConfig (Startup podešavanja), Uninstall list (Add/Remove programs) i start meniju. Takođe, program u potpunosti skriva sve svoje fajlove i možete mu pristupiti samo ako znate tajnu kombinaciju tastera i šifru koju sami podesite.

Jedina mana ovog programa je što nije u potpunosti besplatan, možete ga besplatno koristiti 7 dana, a ako želite da nastavite da ga koristite i nakon toga, morate kupiti licencu, koja košta 70$. Po nama, 7 dana je i više nego dovoljno za da obavite sve provere koje vas zanimaju, tako da samo napred, probajte moć AllInOne Keylogger-a.

VAŽNA NAPOMENA: Ako koristite ovaj program za proveru svoje dece, u redu je. Ali ako koristite AllInOne Keylogger za proveru partnera ili neke druge odrasle osobe, imajte na umu da može doći do ozbiljnih posledica usled toga što otkrijete. Zato dobro razmislite pre nego što se odlučite za špijunažu!

Sistemska zahtevnost:

Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT/Windows 10

Napomena: kada preuzmete program, on dolazi spakovan u ZIP fajl, da bi ste ga instalirali, prvo morate da ga raspakujete. Pročitajte naše uputstvo za raspakivanje ZIP fajlova.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (11 ocena, prosečno: 4,64 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

4 Komentara

  • Instalirao sam ovaj kiloger i ustanovio da funkcionise. Medjutim kad sam ga posesavao, a slabo znam enghleski ukljucio sam opciju hide za ikonicu kilogera koja se nalazila pored ikonice za jezik u start meniju i ona je nestala i vise neznam kako da mu pristupim. Fakticki je instaliran i radi a nemogu da dodjem do njega. Posto se nisam snasao deinstalirao sam ga putem control panel-programs end futures i zatim ponovo instalirao ali ga ni dalje nema u start meniju. Sta da radim da mi ponovo bude citljiv? Unapred hvala.

  • Kako da preko mog keyloggera kontrolisem drugi kompjuter?

  • Kako doci besplatno do licence?

  • Ne razumem instalirao sam ga? I gde da vidim gde mi se snima taj video i to?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *