Arhiva programa

Free YouTube to MP3 Converter

Ažurirano: novembar 7th, 2022
Free YouTube to MP3 Converter

Besplatan Online YouTube u mp3 konvertor, program online konvertuje video klipove sa YouTube-a u mp3 i tu muziku u mp3 formatu možete preuzeti na vaš računar, mobilni telefon ili tablet.

Koliko puta do sada ste se poželeli da pesmu sa YouTube-a imate u mp3 formatu za svakodnevno slušanje na vašem telefonu, tabletu, mp3 plejeru, u kolima ili na poslu? Free YouTube to MP3 Converter je alat koji će vam to omogućiti. Program radi online, ne zahteva nikakvu instalaciju i ima najjednostavniji mogući korisnički interfejs, koji se sastoji od jednog polja za unos YouTube video linka i dugmeta Download.

Da bi ste konvertovali YouTube video u mp3, sve što trebate da uradite je da otvorite YouTube u bilo kom browseru (program preko kojeg inače pristupate internetu), otvorite video klip koji želite da konvertujete, iskopirate link željenog video klipa sa Youtube-a, odete na sajt yt2conv.com, pastujete iskopirani link u veliko polje, izaberete kvalitet u kome želite da skinete pesmu i kliknete na Convert. Po završetku konvertovanja, da preuzmete mp3 fajl na svoj računar, mobilni telefon ili tablet, samo kliknite na dugme Download

Sam proces je jednostavan i brz. Lepota ovog konvertora leži u tome što ne zahteva nikakvu instalaciju, sve se odvija online, zatim u njegovoj jednostavnosti i brzini. Konvertovani video fajlovi su MP3 formata, u kvalitetu koji sami birate.

Ako idete na YouTube koristeći aplikaciju na Androidu ili iOS-u, da iskopirate link, ispod video klipa na YouTube-u idite na „Strelicu“ za share, pa kliknite na Copy link.

Ceo proces konvertovanja sa YouTube-a u mp3 korak po korak u slikama:

1) Odete na YouTube i iskopirate link do video klipa koji želite da konvertujete u mp3. Imate dve opcije kako to da izvedete, sve jedno je koju izaberete, kao na slikama ispod:

Kopiranje YouTube video linka iz adress bar-a browser-a
Kopiranje linka do YouTube video klipa iz adress bar-a browser-a

 

Kopiranje YouTube video linka putem opcije „Share“
Kopiranje linka do YouTube video klipa preko opcije Share

2) Otvorite sajt yt2conv.com – pastujete iskopirani link u veliko polje, izaberite kvalitet u kome želite da skinete pesmu i kliknite na Convert, kao na slici ispod:

Pastovanje YouTube video linka i kovertovanje u mp3

3) Po završetku konvertovanja, da sačuvate mp3 fajl (skinete pesmu), samo kliknite na dugme Download, kao na slici ispod:

Preuzimanje konvertovanog mp3 fajla

320 kbps je najveći kvalitet, a 128 kbps je najmanji ponuđeni kvalitet za skidanje pesama u mp3. Ako želite da skinete video umesto mp3, samo kliknite na YouTube to MP4 na vrhu sajta, proces je identičan kao za skidanje u mp3.

Program je u potpunosti besplatan, ne zahteva nikakvu instalaciju, radi na svim uređajima koji imaju browser i pristup internetu, mi vam toplo preporučujemo da ga probate.

Sistemska zahtevnost:

Free Online YouTube to MP3 Converter radi pod svim operativnim sistemima, potreban vam je samo browser i pristup internetu.

Napomena: Dešavaće se kada kliknete na izbor kvaliteta, na „Convert“ ili na „Download“ dugme, da vam se otvori novi sajt u novom tabu. Taj novi tab odmah ugasite, to su reklame.

Želite da skidate muziku sa YouTube-a u mp3, ali da skidate više pesama odjednom i da koristite računar pod Windows-om za skidanje? Pročitajte naše uputstvo za BESPLATNO SKIDANJE MUZIKE u tri klika.

Najbolji programi

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (114 ocena, prosečno: 4,49 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

14 Komentara

 • Da li je potrebno skidati novu verziju ovog programa jednom mesecno cim izadje nova da bi pravilno funkcionisalo, ili ce stara raditi isto kao nova? Ova nova verzija nije kao stara, starija je bila bolja i imalo je vise opcija, zasto se to promenilo?

 • da li je 129 kbps kvalitet dovoljno dobar ako skidamo uzivo muziku sa you tube, posto na 320 kbps (lame insane) zvuci isto kao i 128 samo dzaba zauzima vise mesta a isto radi?

 • Extra radi

 • “net framevork“ sta je,msm gde je ovo i kako da ja to uopshte inst???

 • Ovo je najbolja stvar koja se moze naći.

 • Skinula sam ovaj program, sve dobro funkcionise ali me zanima zasto ne skida cele pesme nego samo do pola?

  • Program skida cele pesme, kada je sve u redu.

   Skinite najnoviju verziju programa sa linka iznad, pa ga reinstalirajte.

   Ako ni to ne pomogne, probajte: YouTube Downloader

 • Ma extra je!

 • Ovo je pobjeda…

 • Kako da ga instaliram? Kliknem run pa pise da instaliram net framevork, a kada stisnem da hocu da ga instaliram pojavi se puno nekih programa…

 • Kada ste preuzeli i instalirali program Free YouTube to MP3 Converter na vaš računar, postupak za skidanje muzike je sledeći:

  Odete na YouTubeNađete pesmu koju želite da skinete i iskopirate link do pesmeStartujete Free YouTube to MP3 Converter i kliknete na „Paste“Zatim kliknete na „Download“ i to je to, imate tu pesmu u mp3 formatu na vašem računaru

 • Nikako se ne snalazim sa skidanjem i puštanjem muzike na youtube. Sad mi tek ništa nije jasno. Šta ja uopšte treba da radim?

 • Sve sam to instalirao i skidao sam 2 dana i onda je sve stalo… Kad ga prekopiram sa YouTube on nece da se pokaze u programu…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *