MP3 Free Downloader

MP3 Free Downloader

MP3 Free Downloader

MP3 Free Downloader je neverovatno koristan program koji omogućava besplatno prelistavanje i skidanje MP3 pesama sa Interneta.

Baza od preko 100 miliona pesama svih žanrova pomoći će vam da nađete skoro sve što vam padne na pamet. Veoma jednostavan interfejs doprineće vašem oduševljenju ovim programom. Pesme ne morate skidati već možete u realnom vremenu preslušavati. Znači da prvo možete proveriti da li ste na pravom tragu ili ne. Uštedeće vam mnogo vremena provedenog Guglajući.

Ukoliko u bazi MP3 Free Downloader-a ne možete da pronađete muziku koja vas zanima, onda je za vas rešenje besplatno skidanje muzike sa YouTube-a.

Ako ne znate kako se pesma tačno zove ni to nije problem za ovaj program, dovoljno je samo ukucati par reči tražene pesme ili stih i eto ga, dobiće te pesme koje su u vezi sa time što ste napisali.

Znači, program se svodi na dva koraka:

  1. upisati ime željene pesme
  2. i pritisnuti „download“ ili „listen“

Obavezno probajte ovaj program za besplatno skidanje muzike sa Interneta, garantujemo da će vas oduševiti i vrlo brzo postati broj jedan na vašem računaru.

Sistemska zahtevnost:
Windows 2000/XP/2003/Vista/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (75 ocena, prosečno: 4,25 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

8 Komentara

  • Hocu da skinem pesme

  • gde da ukucam pesmu u tom programu

  • 320 kbps ?

  • Ne bi bilo loše da postoji online verzija ovakvog programa. YouTube poceo da brise muziku zbog autorskih prava, a program koji bi pretražio fajlove po računarima i online puštao muziku bi mogo biti odlična zamena za YouTube.

  • Ekstra!

  • Dobar je,ali ipak nije besplatan… Treba serijski broj koji naravno moras platiti,nakon isteka probnog roka…

  • Da li ste u mogucnosti da objavite serijski broj za mp3 free downloader? Sjajan program radi i sa slabom konekcijom od svega 7 kb u sekundi. Moguce je preuzimati muziku ali samo par pesama kasnije trazi serijski broj. Bez serijskog broja je prakticno neupotrebljiv…

  • Savrseno!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *