Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome je besplatan Internet browser koji kombinuje minimalni dizajn sa sofisticiranom tehnologijom da bi Internet bio brži, sigurniji i lakši. Koristite jedan okvir pregleda za sve – upišite adresu i dobićete predloge za pretragu kao i ponuđene web stranice.

Sličice vaših Top Sajtova, omogućavaju vam da pristupite vašim omiljenim Internet stranicama brzinom munje iz bilo kog novog taba. Prečice na radnoj površini će vam omogućiti da pokrenete vaše omiljene web aplikacije samo jednim klikom.

Google Chrome dolazi sa kompletnim asortimanom naprednih mogućnosti, jedan je od najbržih i najmoćnijih browsera u ponudi. Jedna od njegovih velikih prednosti u odnosu na konkurenciju je to što u sebi ima integrisan Fleš plejer, tako da čim instalirate Chrome, spremni ste da pregledate Internet. Još jedna velika vrlina Chrome-a je je i automatsko updejtovanje na najnoviju verziju, tako da ćete uvek imati podršku za nove web tehnologije.

Ovo je jedan od browsera koji poštuje i dobro prikazuje sve nove web standarde, uključujući i HTML 5. Chrome je jako brz, stabilan browser i lepo radi čak i na starijim mašinama.

Ako vas zanimaju svi detalji i zašto biste trebali da koristite Google Chrome, pročitajte OVDE sve specifikacije i osobine ovog fenomenalnog browsera.

Osnovne mogućnosti Google Chrome-a:

 1. Teme: Prilagodite vaš browser temama čiji su autori umetnici iz svih delova sveta.
 2. Novi Tab: Jednostavno posećujte omiljene veb sajtove korišćenjem „Novog Taba“. Kada otvorite novi tab, odmah su vam na raspolaganju sajtovi koje najčešće posećujete.
 3. Adressbar: Koristite adressbar za upisivanje web adresa i pretraga u Chrome browseru.
 4. Tabovi i stabilnost: Chrome je napravljen sa ciljem da bude stabilan. Ako se jedan tab zamrzne ili otkaže, ostali tabovi funkcionišu neometano. Pored toga, tabove možete poređati kako god želite – brzo i jednostavno.
 5. Režim bez arhiviranja: Kada ne želite da se posete veb sajtovima evidentiraju u istoriji browsera, pregledanje možete vršiti u režimu bez arhiviranja. (Ovo je zgodna funkcija za planiranje poklona i rođendanskih žurki iznenađenja!)

Ovo su samo neke od osobina i mogućnosti Google Chrome-a, ostavljamo vam da nešto otkrijete sami i prijatno se iznenadite. 😉

Operativni sistemi pod kojima radi Google Chrome:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, ponudili smo 64-bit verziju Chrome-a za Windows, da skinete 32-bit verziju, kliknite OVDE.

Verzije Chrome-a za druge operativne sisteme možete skinuti sa linkova:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (25 ocena, prosečno: 4,72 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

8 Komentara

 • Da li treba da mi bude ukljucen Internet i laptop ceo dan kako bi se ovo instaliralo?

 • Prilikom instalacije javlja mi grešku 0xa0430721, šta da radim?

 • Kako da se instalira? Daje neku zabranu.

 • da li daje windus 7 jer imam win xp pofesiunal

 • Trenutno sam instalirao chrome i pise SSL ERROR, ne mogu da se prijavim, nista ne funkcionise. POMOZITE da se ovaj problem resi, hvala.

  • Nije Vam dobro podešen datum i vreme na računaru, podesite datum i vreme i SSL greška će da nestane.

 • Da li imate najnoviju verziju Google Chrome-a ?

  • Ovo je najnovija verzija Google Chrome-a. Skinite ga sa linka iznad i uverićete se u to.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *