PrimoPDF

 PrimoPDF

Svetski broj 1 besplatni PDF kreator. PrimoPDF je besplatna alatka za kvalitetno konvertovanje bilo kog dokumenta u PDF format. Program ima prijatan korisnički interfejs koji omogućava štampanje u PDF iz praktično bilo koje Windovs aplikacije. Pored toga, PrimoPDF pruža mogućnost za optimizaciju izlaznog PDF-a za gledanje na ekranu, štampanje, upotrebu za e-knjige i pripremu za štampu.

PrimoPDF takođe pruža mogućnost da svoje PDF fajlove zaštitite 128-bitnom enkripcijom i dodate im informacije o dokumentu (na pr. naslov, autor, tema, ključne reči). Program ima punu podršku za 64-bitne mašine, double byte character, kao i podršku za non-TrueType font. Moguće je do detalja podestiti kakav izlazni PDF želite da dobijete.

PrimoPDF konvertuje bilo koji tip fajla u PDF, koristeći komandu za štampanje iz programa u kome je datoteka nastala. U najnovijoj verziji, program dolazi sa desktop ikonom na koju bukvalno možete da prevlačite i puštate fajlove na brzu konverziju.

Dakle, kreiranje PDF fajlova nikada nije bilo lakše! Koristeći PrimoPDF, imate za to dva načina:

  1. Krenete da štampate bilo koji fajl koji želite da pretvorite u PDF i za štampač izaberete PrimoPDF
  2. Prevučete i pustite bilo koji fajl koji želite da pretvorite u PDF na PrimoPDF ikonu na vašem Desktopu

Korisnici mogu uvek sačuvaju PDF u isti folder ili imaju opciju da odluče da izaberu novi folder za svaki novi kreirani PDF. Proces konverzije iz bilo kog dokumenta na vašem ekranu u PDF je brz i efikasan.

Ako imate potrebu da često kreirate PDF dokumenta, PrimoPDF je idealno rešenje za vas. U kombinaciji sa Foxit Reader-om, besplatnim programom za čitanje PDF fajlova, sve vaše potrebe za kreiranjem i čitanjem PDF fajlova biće zadovoljene.

Operativni sistemi pod kojima radi PrimoPDF:

Windows XP/Vista//Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,80 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *