PrimoPDF

Ažurirano: februar 29th, 2024
PrimoPDF

Svetski broj 1 besplatni PDF kreator. PrimoPDF je besplatna alatka za kvalitetno konvertovanje bilo kog dokumenta u PDF format. Program ima prijatan korisnički interfejs koji omogućava štampanje u PDF iz praktično bilo koje Windovs aplikacije. Pored toga, PrimoPDF pruža mogućnost za optimizaciju izlaznog PDF-a za gledanje na ekranu, štampanje, upotrebu za e-knjige i pripremu za štampu.

PrimoPDF takođe pruža mogućnost da svoje PDF fajlove zaštitite 128-bitnom enkripcijom i dodate im informacije o dokumentu (na pr. naslov, autor, tema, ključne reči). Program ima punu podršku za 64-bitne mašine, double byte character, kao i podršku za non-TrueType font. Moguće je do detalja podestiti kakav izlazni PDF želite da dobijete.

PrimoPDF konvertuje bilo koji tip fajla u PDF, koristeći komandu za štampanje iz programa u kome je datoteka nastala. U najnovijoj verziji, program dolazi sa desktop ikonom na koju bukvalno možete da prevlačite i puštate fajlove na brzu konverziju.

Dakle, kreiranje PDF fajlova nikada nije bilo lakše! Koristeći PrimoPDF, imate za to dva načina:

  1. Krenete da štampate bilo koji fajl koji želite da pretvorite u PDF i za štampač izaberete PrimoPDF
  2. Prevučete i pustite bilo koji fajl koji želite da pretvorite u PDF na PrimoPDF ikonu na vašem Desktopu

Korisnici mogu uvek sačuvaju PDF u isti folder ili imaju opciju da odluče da izaberu novi folder za svaki novi kreirani PDF. Proces konverzije iz bilo kog dokumenta na vašem ekranu u PDF je brz i efikasan.

Ako imate potrebu da često kreirate PDF dokumenta, PrimoPDF je idealno rešenje za vas. U kombinaciji sa Foxit Reader-om, besplatnim programom za čitanje PDF fajlova, sve vaše potrebe za kreiranjem i čitanjem PDF fajlova biće zadovoljene.

Operativni sistemi pod kojima radi PrimoPDF:

Windows XP/Vista//Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,80 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *