Foxit Reader – PDF čitač

Foxit Reader – PDF čitač

Foxit Reader je besplatan program za pregled i štampanje PDF dokumenata. On je definitivno jedan od najbogatijih, najbezbednijih i najbržih besplatnih PDF čitača. Program se jako dobro, sa veoma malom upotrebom sistemskih resursa, snalazi u pregledanju i štampanju PDF fajlova. Foxit Reader je po nama, ubedljivo najbolja zamena poznatom Adobe Reader-u, koji postao spor i pun sigurnosnih propusta.

Podrška tabularnog pregleda PDF fajlova, mernih alata, auto skrola kao i mogućnost proizvoljnog podešavanje toolbar-a nisu izostala.

Program sadži i novu opciju “Text View” koja dozvoljava pregledanje PDF dokumenata kao text-only(samo tekst), bez vodenog žiga ako ga ima u dokumentu. Foxit Reader ima punu podršku za Firefox i Chrome i kada ga instalirate, možete pregladati PDF fajlove direktno u vašem omiljenom web browser-u.

Foxit Reader je opremljen i opcijom “Create PDF” ali se za njeno korišćenje mora skinuti dodatna komponenta koja se naplaćuje. Umesto toga, mi vam savetujemo da za kreiranje PDF fajlova koristite potpuno besplatni PrimoPDF.

Sve u svemu, Foxit Reader je najbolje besplatno rešenje za pregled i štampu PDF fajlova, a ako želite da zamenite mnogo glomazniji i sporiji Adobe Reader, samo napred, mi vam toplo preporučujemo da to i uradite.

Sistemska zahtevnost:

  • Pentium II ili jače, 128 MB RAM, 5 MB Hard disk prostora
  • Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows 7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

2 Komentara

  • Da li je ovaj program dostupan u 64bit verziji?

    • Besplatna verzija ne postoji u 64-bit verziji, ali 32-bit vezija bez problema radi i na 64-bit sistemima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *