Foxit Reader – PDF čitač

Foxit Reader – PDF čitač

Foxit Reader je besplatan program za pregled i štampanje PDF dokumenata. On je definitivno jedan od najbogatijih, najbezbednijih i najbržih besplatnih PDF čitača. Program se jako dobro, sa veoma malom upotrebom sistemskih resursa, snalazi u pregledanju i štampanju PDF fajlova. Foxit Reader je po nama, ubedljivo najbolja zamena poznatom Adobe Reader-u, koji postao spor i pun sigurnosnih propusta.

Podrška tabularnog pregleda PDF fajlova, mernih alata, auto skrola kao i mogućnost proizvoljnog podešavanje toolbar-a nisu izostala.

Program sadži i novu opciju “Text View” koja dozvoljava pregledanje PDF dokumenata kao text-only(samo tekst), bez vodenog žiga ako ga ima u dokumentu. Foxit Reader ima punu podršku za Firefox i Chrome i kada ga instalirate, možete pregladati PDF fajlove direktno u vašem omiljenom web browser-u.

Foxit Reader je opremljen i opcijom “Create PDF” ali se za njeno korišćenje mora skinuti dodatna komponenta koja se naplaćuje. Umesto toga, mi vam savetujemo da za kreiranje PDF fajlova koristite potpuno besplatni PrimoPDF.

Sve u svemu, Foxit Reader je najbolje besplatno rešenje za pregled i štampu PDF fajlova, a ako želite da zamenite mnogo glomazniji i sporiji Adobe Reader, samo napred, mi vam toplo preporučujemo da to i uradite.

Sistemska zahtevnost:

  • Pentium II ili jače, 128 MB RAM, 5 MB Hard disk prostora
  • Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows 7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Da li je ovaj program dostupan u 64bit verziji?

    • Besplatna verzija ne postoji u 64-bit verziji, ali 32-bit vezija bez problema radi i na 64-bit sistemima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *