JDownloader

JDownloader

JDownloader

JDownloader je besplatan open source program koji služi za automatsko skidanje fajlova sa One-Click-Hoster-a kao što su:

 • Firedrive
 • 180upload
 • Billion Uploads
 • Rapidgator
 • Uploaded
 • Netload
 • UltraMegaBit
 • HugeFiles
 • ShockShare, itd.

Program ima opcije da fajlove skida sa premium nalozima, a radi takođe i za free korisnike što je za naše prostore mnogo značajnije.

JDownloader je prebogat opcijama, a neke od njih su: više download-a u isto vreme sa više različitih lokacija (servera), automatsko resetovanje rutera po zavrešenom downloadu, CAPTCHA prepoznavanje, automatsko otpakivanje download-ovanih fajlova kao i antivirus skeniranje skinutog sadržaja.

Takođe, podržani su i enkriptovani linkovi, što znači da je vaše samo da kopirate enkriptovani link, a jDownloader će uraditi ostatak posla. U JDownloader možete uvoziti gotove pakete linkova za download, a možete praviti i sopstvene pakete download linkova kao što su DLC, CCF ili RSDF.

JDownloader podržava čak i downloadovanje FLV fajlova sa YouTube-a kao i sa mnogih drugih Flash Video sajtova tako da nije potrebno instalirati gomilu dodatnih programa ako želite da skidate video klipove sa vašeg omiljenog sajta.

Kada želite da skinete nešto, dovoljno je samo da iskopirate download link, a JDownloader će ga sam ubaciti u download listu i proveriti da li je fajl onlajn.

Sistemska zahtevnost:

Program je pisan u JAVA jeziku što znači da mu je hardverska zahtevnost skoro zanemarljiva, jedino što morate imati je instaliran Java Runtime Enviroment (jre/jdk) 1.5 ili veći i aktivnu konekciju ka Internetu.

Podržava više operativnih sistema kao što su Windows, Linux, MAC.

Program je potpuno besplatan.

Napomena: U slučaju da vam JAVA nedostaje možete je preuzeti ovde: OVDE

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (13 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

6 Komentara

 • Kako da instaliram sto vise linkova ka svom sajtu postoji li opcija da povezem vise od jednog linka ka svom sajtu?

 • Kako da skinem javu? Ne mogu da gledam nista, cak ni na YoTube ne mogu otvoriti, pokusavam skinut instalacija krene i stane na pola.

 • Imao sam instaliran JDownloader na Windos XP i kada sa posle toga instalirao windos 7koji je posle toga bio samo nalepljen JDownloader mi nije radio, izbrisao sam ga i pokusao ponovo da instaliram ali kada kliknem na ikonicu za instalaciju nista se ne desava, da li zna neko kako da instaliram?

  Hvala unapred

 • Download link je updejtovan da vodi na najnoviju verziju JDownloader-a, koja nije poratble.

  Tako da možete slobodno da zanemarite komentar iznad. Program se sada instalira kao i bilo koji drugi.

 • Ovaj program je odličan! Koristim ga već par meseci i prezadovoljan sam kako radi. Sa lakoćom skida fajlove i flash video klipove sa svih mogućih sajtova.

  Jedna napomena za sve koji skinu program sa ovog sajta. U pitanju je portable verzija, dakle program ne treba da se instalira. Kada skinete program dobićete fajl JD.zip, raspakujete taj fajl i folder koji dobijete prebacite u C:Program Files. Zatim uđete u taj folder koji ste prebacili: C:Program FilesJDownloader 0.9.580 [20100901 Plugin Upd] ML Portable i kliknete desnim klikom na fajl JDownloader.exe, a zatim levim klikom kliknete na “Send To”, pa još jednom levim klikom na “Desktop(create shortcut)”. I to je to, sada samo odete na vaš Desktop i levim dvoklikom na novo kreiranu prečicu startujete JDownloader.

  Nadam se da će ovaj komentar nekome koristiti, uživajte u download-u. 😉

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *