Fleš plejer

Fleš plejer

Fleš plejer je besplatan plejer za vaš browser koji služi za gledanje fleš video klipova i prikazivanje fleš animacija na web sajtovima. Radi na browserima, mobilnim telefonima itd.

Da biste mogli da gledate video klipove na YouTube-u morate imati instaliran Fleš plejer.

Po statistikama Fleš plejer je instaliran na više od 98% računara koji imaju Internet konekciju. Fleš plejer u svojoj najnovijoj verziji donosi 3D efekte, prilagođene filtere i efekte, naprednu podršku za tekst, i još mnogo toga.

Najnovija verzija Adobeovog Fleš plejer plug-ina je kao i pethodne verzije neprimetna u vašem sistemu sve dok neki video klip, igra ili animacija ne zahteva pokretanje Fleša.

Najnovija verzija se preuzme i instalira brzo, a verovatno će uvek zahtevati restartovanje vašeg browsera. Naši testovi nisu pokazali nikakve probleme prilikom updejtovanja sa starije verzije plejera na novu ili prilikom čiste instalacije. Tako da možete bez brige preuzeti i instalirati ovu najnoviju verziju Fleš plejera na svoj računar.

Potreban vam je Fleš plejer da biste mogli da pregledate mnoge sadržaje na Interentu, tako da korisnici bilo početnici bilo IT profesionalci, nemaju potrebe da razmišljaju da li da instaliraju ili nadograde Fleš plejer, ovaj program je jednostavno obavezan na svakom računaru koji ima pristup Internetu.

Kada kliknete na „Preuzmite Fleš plejer“, otvoriće vam se Adobe download strana, da preuzmete FLeš plejer, dečekirajte instalaciju „McAfee Security Scan Plus“, a zatim kliknite na „Install now“ dugme. Ukoliko kao browser koristite Google Chrome, Fleš plejer vam nije potreban, zato što Google Chrome dolazi sa već ugrađenim Fleš plejerom.

Napomena:31. decemmbra 2020. godine, Adobe je ugasio Flash Player projekat, tako da više nije dostupan za preuzimanje. Preporuka svim korisnicima koji još uvek imaju instaliran Flash Player je da ga odmah deinstaliraju, kako bi im sistemi bili bezbedni.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (41 ocena, prosečno: 4,51 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

7 Komentara

 • Na racunaru imam operativni sitem Windows XP. Posedujem amaterski sajt na kome postavljam svoje snimke sa putovanja, koje prethodno stavljam na YouTube. Sajt je uradjen u Sherif WebPlus X5. Do pre dva dana sve je dobro funkionisao, i gledanje YT priloga preko njega kao i foto galerija, a onda je jednostavno stalo. Skinuo sam najnoviju verziju Fles Plejera ali njega ne mogu nikako da instaliram. Zivim u Sokobanji gde namam bas dobar servis, vec svi priuceni pa mi razlicito tumace itd. Moje pitanje glasi: da li XP ima podrsku najnovije verzije Fles plejera ili ne. Ako ima zasto ne mogu da ga pokrenem, ili je jednostavno problem u mom racunaru. YouTub-e radi normalno i ostali plejeri, samo kada radim u radnoj vetziji sajta pojavi se crna kocka fles plejera i kaze mi da mi za njega treba prikljucak. Molio bih Vas ako ste umogucnosti da mi date odgovor na pitanje, da li je do Fles plejera ili do racunara. Koristim obican Google.
  Unapred zahvalan,
  Srba

 • OK, sve ko Bog.

 • Hvala.

 • Meni neće da se instalira nikako…

 • Meni neće da se instalira nikako… Poludi već dva sata pokušavam, a ne može nešto… help!

 • Odlican plejer!

 • Hvala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *