Novi sistem komentara, poboljšana pretraga itd.

Novi sistem komentara, poboljšana pretraga itd.

Besplatni programi

Poštovani posetioci,

naš sajt se najbolje vidi u Mozilla Firefox i Google Chrome browseru, stoga vam toplo preporučujemo da instalirate jedan od ova dva browsera kako biste sa lakoćom skidali naše programe.

U poslednjih nekoliko dana izvršili smo brojne izmene na BesplatniProgrami.org, a sve u cilju da vama olakšamo pronalaženje, preuzimanje i komentarisanje programa.

Implementirali smo novi sistem komentara, sada možete da komentarišete programe koristeći vaš Facebook ili Twitter nalog. Ispobajte naš novi sistem komentara pri dnu ove strane.

Razvili smo bolju pretragu sajta, koja se nalazi sa desne strane u odnosu na tekst. Sada sa lakoćom možete da pronađete bilo koji program, dovoljno je samo da ukucate ime programa ili neku reč vezanu za željeni program u polje pretrage i kliknete na „Traži“.

Redizajniraili smo arhivu programa kao i kontakt stranu. Sada ćete lakše pronalaziti u arhivi programa sve što vas zanima, a možete nas i lakše kontaktirati, popunjavajući jednostavnu kontakt formu.

Postavili smo i dugmiće za Facebook i Twitter, koje vidite sa leve strane i na kraju teksta, tako da lako možete da delite naše programe sa svojim prijateljima.

Toliko od nas za sada, ako imate neku želju šta biste još voleli da poboljšamo ili dodamo na sajtu, napišite nam u komentarima ispod.

I da, hvala vam što ste tu, ostanite i dalje uz nas, spremamo još gomilu super programa za download. 🙂

Srdačan pozdrav,
ekipa sajta BesplatniProgrami.org

Prijavite se da pratite naše testove programa besplatno preko emaila, čitajte o najnovijim programima preko RSS-a, pratite nas na Twitter-u ili lajkute našu stranu na Facebook-u.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Drago mi je da stalno razmišljate o poboljšanjima i vodite računa o korisnicima!
    Pozdrav.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *