FreeZ Online TV

FreeZ Online TV

FreeZ online TV je besplatan program za gledanje TV-a preko Interneta. Program ima bazu od preko 500 + besplatnih online kanala, sa dnevnim programima i prenosom uživo iz celog sveta.

Sa ovim programom, nemate potrebe za PC TV karticom jer se televizijski kanali strimuju preko Internet veze. FreeZ online TV omogućava gledaocu da uživa u TV programu kao da gleda televizor.

Preko ovog programa, TV možete da gledate u malom prozoru dok radite nešto drugo ili preko celog ekrana kada se opuštate. Ovaj softver dolazi sa automatskim ažuriranjem TV kanala, tako da vam kanali nikada neće biti zastareli.

Zbunjujuća stvar kod ovog programa su linkovi koji se pojavljuju na početnom ekranu kada se program otvori. Mi smo pogrešno verovali da mogu da daju više smernica za TV program ali su nas umesto toga odveli na dva različita sajta koja obećavaju besplatnu online televeziju. Oba linka zahtevaju dodatna downloadovanja i plaćanja, a nisu bili u vezi sa FreeZ online TV. Tako da naš savet je, nemojte da klikćete na ove linkove.

Ako izumzmemo zamerku od iznad, možemo reći da je ovo jedan sasvim korektan program za gledanje TV-a preko Interneta. Preuzmite odmah FreeZ online TV i dobijate pristup gledanju online TV-a u svakom trenutku.

Operativni sistemi pod kojima radi FreeZ Online TV:

Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/7/NT

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (42 ocena, prosečno: 4,36 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

9 Komentara

 • volio bih da mi neko posalje link i uputu na kojem mogu da gledam besplatno tv kanale ex-ju

 • Molim preporuku za TV Player, naravno free i da ga podrzava ANDROID OS / Android TV Box.
  Zahvaljujem

 • Da li ovaj program moze da radi u windowsu 10

 • Da li Android TV box moze da preuzme ovaj program?

 • Ja sam skinuo ovo ali kada hocu da gledam na pr. movies stisnem 24 hour, ono mi sve lepo ucitava, samo nema slike, sto?

 • Šta se može od domaćih kanala gledati preko ovoga?

 • Da li je bolji od Readona?

 • Kako da skinem ovaj program? Kada kliknem na „preuzmite freez online tv na svoj racunar“ otvori mi stranicu sa video plejerima koje ja imam vec!

  • Download link je bio loš, hvala Vam što ste nam skrenuli pažnju.

   Ispravili smo link, tako da, samo kliknite na „Preuzmite FreeZ Online TV na svoj računar“, pa na stranici koja Vam se otvori nakon toga kliknite na „Download“ i skinućete program.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *