Advanced SystemCare Free

Advanced SystemCare Free

Advanced SystemCare Free 4 je besplatan set alata koji vam je potreban za održavanje operativnog sistema vašeg računara.

Opcijom „Quick Care“ pokrenućete procese kao što su čišćenje registra, skeniranje malware-a, popravljanje i uklanjanje neispravnih prečica, brisanje otpadnih fajlova i brisanje tragova surfovanja. U cilju ubrzanja procesa i smanjivanje potrebe za pokretanje od strane korisnika postoji mogućnost startovanja programa po pokretanju Windows-a.

„Deep Care“ opcija dodaje još po neku opciju na „Quick Care“, što uključuje temeljno čišćenje registra, defragmentaciju diska, „Windows vulnerability fix“ (skeniranje slabe tačke sistema) i „Passive Defense“ za koji nismo baš sigurni čemu služi, kao i opciju „system optimization“ sa nekoliko predefinisanih šablona.

Advanced SystemCare Free ima širok spektar alata, ali Quick Care opcija je najmanje efektivna.

Vreme skeniranja vašeg sistema zavisi od opcija koje odaberete, ali čak i Deep Care skeniranje sa svim uključenim opcijama je veoma brzo. Posao se završava za manje od 10 minuta što je odlično za program ove vrste. Većinu resursa uzima novi „scanning engine“, koli može da popravi i do 10 problema istovremeno. Prethodna verzija programa je mogla samo 8.

Nekoliko novih skinova je dodato u verziji 4, zajedno sa novim monitorom performansi (performance-monitoring bar). „Utilities“ sekcija je zamenjena sa IOBit barom alata što je malo zbunjujuće. Neke od opcija će vas poslati na IOBit download stranicu kao što je Disk Defragmenter opcija.

Turbo Boost je opcija koju novim korisnicima i manje iskusnim bi preporučili da izbegavaju ili da je koriste veoma oprezno. Ova opcija će isključiti glavne sistemske servise u pokušaju ubrzanja vašeg sistema, što u nekim slučajevima može biti opasno. Na primer Windows Update servis ili prečice na tastaturi (hot keys), mada bi bilo lepše da je ova opcija malo bolje objašnjena od strane samog proizvođača.

Advanced SystemCare Free uključuje i kreiranje Rescue point-a što olakšava vraćanje u prethodno stanje ako niste zadovoljni rezultatom. Manji problem predstavlja otvaranje nekih opcija u novom dok se neke otvaraju u istom prozoru. One koje se otvaraju u istom prozori u gornjem levom uglu imaju dugme back za povratak na prethodnu stranu dok one koje se otvaraju u drugom prozoru izlaze u prvi plani prekrivaju to dugme pa je povratak malo otežan.

Advanced SystemCare Free je veoma dobar set alata ali ipak mu je potrebno malo više informacija o tome do kakvih promena u sistemu se došlo.

Sistemska zahtevnost:
Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Win 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (20 ocena, prosečno: 4,65 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

9 Komentara

 • Dobar je program!

 • Ovo mi izlazi vec 200 puta kad upalim komp. Znaci podje da digne sistem i samo to izadje, moram da resetujem komp pa tek onda udje u sistem. Sta da radim?

 • Na racunaru mi se non stop pojavljuje prozor: SafetyNut menager has encountered a problem and needs to close. Imam opciju da pošaljem error report ili don’t send, ali sta god da kliknem ponovo se pojavljuje. Imam instaliran Advanced System Care, medjutim nije mogao rijesiti ovaj problem. Amater sam u ovome, jel ovo virus ili sta drugo i kako da uklonim. HVALA

 • REVO UNINSTALER je stvarno odličan program za uklanjanje odnosno deinstaliranje programa ,ja ga koristim već duže vrijeme..,koristim ovaj sa ovog sajta koji je besplatan ,a skinuo sam i Revo Uninstaler Pro v3.0.7 ,doduše krekovan serijal ali i jedan i drugi su bezprekorno dobri i naravno na srpsko-hrvatskom je jeziku što naprimjer meni mnogo olakšava rad…

  Predlažem da ga instaliraš,ODLIČAN JE.

 • Veoma rado bih komentarisao ponudjeni novi program Advanced System Care Free, ali jos neznam kako izgleda, jer u nekoliko pokusaja da ga skinem doziveo sam neuspeh i stalno prikazuje neku gresku. Proverite o cemu se radi?

  • Poštovani,

   Upravo smo proverili link koji smo dali uz tekst i nismo naišli ni na kakav problem, program smo skinuli i instalirali bez problema. Da bi vam dalje pomogli pošaljite nam detaljniji opis greške koju vam sistem prijavljuje.

   Pozdrav

   • Dobar je program, ja ga vec 2 godine koristim i to sa key sam skinuo. Radi sve kako treba. Pozzz

   • Imam neki program koji ne mogu da ga obrisem na control panel, dvix player taj program ne mogu da ga obrisem. Sa kojim programom mogu da ga brisem?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *