Revo Uninstaller

Ažurirano: januar 26th, 2024
Revo Uninstaller

Revo Uninstaller je besplatan alat za totalnu deinstalaciju programa, mnogo napredniji nego standardna Windows „Add/Remove Programs“ opcija. Sa svojim naprednim algoritmom, Revo Uninstaller skenira računar pre i posle brisanja (deinstalacije) neke aplikacije, pronalazi i briše sve, bez zaostalih fajlova i ključeva u registru.

Revo Uninstaller radi tako što prvo pokreće standardnu deinstalaciju programa, a kada regularna uninstall aplikacija završi svoj posao, skenira računar i nudi vam opcije da na klik obrišete zaostale, nepotrebne fajlove, foldere i registarske ključeve koji uglavnom ostaju posle klasičnog brisanja aplikacija.

Čak iako imate oštećenu instalaciju programa koji ne možete da deinstalirate na klasičan način, Revo Uninstaller skenira računar u potrazi za svim podacima te aplikacije na hard disku i u Windows registru i na kraju prikazuje pronađene fajlove, foldere i registarske ključeve koje možete obrisati. Na taj način, računar će biti oslobođen od đubreta koje ostaje iza programa kada ih deinstalirate na klasičan način.

Posle pokretanja instalacije od svega par MB, na raspolaganju će vam biti veoma korisni alati. Pokretanjem Revo Uninstaller-a otvara vam se Uninstaller ekran, koji prikazuje ikonice i nazive svih instaliranih programa na vašem računaru. „Pogled“ možete menjati u listu ili detaljno ako zahtevate više informacija. Desni klik na ikonicu željenog programa sa liste, daje korisniku listu opcija, od osnovnih kao što su „Uninstall“ ili „Remove from list“, do pretraži u Google-u, prikaži instalacioni folder ili pristupi help fajlu obeležene aplikacije, njen About ekran kao i Update link. Revo takođe poseduje i neke još moćnije alate.

Napredan mod (Advance mode), omogućava pristup registarskom ključu kroz kontekstulani meni (context menu). Alatka „Tools optimizer“ sadrži autorun menadžer, pristupni ekran „Windows Tools“, kao i „Junk File finder/killer“ koji služi za pronalaženje i brisanje otpadnih fajlova. Autorun menadžer omogućava podešavanje koje aplikacije će se pokretati kada se Windows startuje. Windows tools sadrži različite osnovne opcije u jednom, a Junk killer je kao što smo već rekli ubica otpadnih fajlova. „Tools Tracks Cleaner“ pristupa čišćenju keš fajlova kao što su browser keš fajlovi kao i „crash memory dump“ fajlovi, Microsoft Office čistači, sistem i programska istorija i još mnogo toga.

Još jedna zanimljiva opcija ovog fantastičnog programa je „Hunter“ koja nudi click-and-drag deinstalaciju i process-killing funkciju bilo koje aktive aplikacije.

Revo Uninstaller definitivno unosi revoluciju u procesu deinstalacije programa na vašem računaru, pa vam stoga toplo preporučujemo da probate ovaj odličan alat.

U linku za preuzimanje programa ispod, ponudili smo verziju programa koja se standardno instalira na računar, a ukoliko želite da preuzmete portable verziju (prenosnu verziju koja se ne instalira), kliknite OVDE.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10/Windows 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (8 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Odličan program za detaljno deinstaliranje programa i aplikacija.

  • Nepobedivi ste. Ako dodje na red REASON, nadam se da ce te da ga uvrstite u svoju ediciju. Pozdrav!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *