Revo Uninstaller

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller je besplatna inovativna alatka za deinstalaciju programa, mnogo brža i sposobnija nego ugrađena Windows Add/Remove Programs aplikacija. Sa svojim naprednim algoritmom, Revo Uninstaller skeniraračunar pre i posle brisanja (uninstall) neke alikacije.

Kada regularna uninstall aplikacija završi svoj posao, lako možete obrisati dodatne nepotrebne fajlove, foldere i registarske ključeve koji obično ostaju posle brisanja aplikacija.

Čak iako imate oštećenu instalaciju, Revo Uninstaller skenira za podacima te aplikacije na hard disku i u Windows registru i na kraju prikazuje pronađene fajlove, foldere i reg ključeve koje možete obrisati. Na taj način, računar će biti oslobođen od đubreta koje ostaje iza programa kada ih deinstalirate na klasičan način.

Posle pokretanja instalacije od svega 1.5 MB, na raspolaganju će vam biti veoma korisni alati. Pokretanjem Revo Uninstaller-a otvara vam se Uninstaller ekran, koji prikazuje ikonice i nazive svih instaliranih programa na vašem računaru. „Pogled“ možete menjati u listu ili detaljno ako zahtevate više informacija. Desni klik na ikonicu željenog programa sa liste, daje korisniku listu opcija, od osnovnih kao što su Uninstall ili Remove from list do pretraži u Google-u, prikaži instalacioni folder ili pristupi help fajlu obeležene aplikacije, njen About ekran kao i Update link. Revo takođe poseduje i neke još moćnije alate.

Napredan mod (Advance mode), omogućava pristup registarskom ključu kroz kontekst meni (context menu). Alatka „Tools optimizer“ sadrži autorun menadžer, pristupni ekran „Windows Tools“, kao i „Junk File finder/killer“ koji služi za pronalaženje i brisanje otpadnih fajlova. Autorun menadžer omočućava podešavanje koje aplikacije će se pokretati sa Windowsom. Windows tools sadrži različite osnovne opcije u jednom, a Junk killer je kao što smo već rekli ubica otpadnih fajlova. „Tools Tracks Cleaner“ pristupa čišćenju keš fajlova kao što su browser keš fajlovi kao i „crash memory dump“ fajlovi, Microsoft Office čistači, sistem i programska istorija i još monogo toga.

Još jedna zanimljiva opcija ovog fantastičnog programa je „Hunter“ koja nudi click-and-drag uninstallaciju i process-killing funkciju bilo koje aktive aplikacije.

Revo Uninstaller definitivno unosi revoluciju u procesu deinstalacije programa na vašem računaru, pa vam stoga toplo preporučujemo da probate ovaj odličan alat.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (8 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Odličan program za detaljno deinstaliranje programa i aplikacija.

  • Nepobedivi ste. Ako dodje na red REASON, nadam se da ce te da ga uvrstite u svoju ediciju. Pozdrav!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *