Adblock add-on za Google Chrome

Adblock add-on za Google Chrome

Tako mali, a tako koristan, to su česti epiteti najnovijeg Add-on-a za Google Chrome Internet browser pod imenom „Adblock„.

Glavni zadatak ovog add-on-a je da učini surfofanje udobnije tako što blokira skoro 90 posto nervirajućih reklame koje iskaču kada se najmanje nadate. Adblock će blokirati čak i užasno dosadne fleš reklame – Banner ads koje se pojavljuju skoro svugde. Reklame na Facebook-u, Google reklame, pop-up reklame neće vam više dosađivati.

Koristeći ovaj maleni add-on surfovanje internetom će vam postati začuđujuće mirno i tiho, sve što će ispred vas biti je sadržaj koji ste tražili a sve ostale stvari na koje ste navikli, a koje su vam skretale pažnju će ostati sakrivene.

Mala notifikacija u donjem desnom ćošku će vas obavestiti kada je neki popup blokiran, a takođe na istom mestu možete odabrati koji popup će biti blokiran a koji ne (u slučaju da vam je neki i potreban). Upotrebom ovog add-on-a možete ubrzati učitavanje stranica što je uvek dobra stvar. Sama ekstenzija nudi mnoštvo opcija za customizaciju, dozvoljavajući korisniku da precizira domen za koji ne želi blokadu, odabir filtera, kao i slanje reklama koje je „Adblock“ propustio, a nije trebao. Kao i većina add-on-ova i ovaj ne poseduje help fajl, ali je i sam veoma navodljiv, te će vas lako navesti na pravi izbor opcija.

Veoma koristan i lak za upotrebu, svakako besplatan, preporučujemo ga svima onima koje zanima samo ono što su namerili da pogledaju bez uznemiravanja, bez gomila reklama. Ubrzaće vaš surf i dovesti ga na zavidan nivo.

Sistemska zahtevnost:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (13 ocena, prosečno: 4,85 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Nije mi jasno dali to trebam instalirati na Chromu ili skinuti poseban program

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *