Adblock add-on za Google Chrome

Adblock add-on za Google Chrome

Tako mali, a tako koristan, to su česti epiteti najnovijeg Add-on-a za Google Chrome Internet browser pod imenom „Adblock„.

Glavni zadatak ovog add-on-a je da učini surfofanje udobnije tako što blokira skoro 90 posto nervirajućih reklame koje iskaču kada se najmanje nadate. Adblock će blokirati čak i užasno dosadne fleš reklame – Banner ads koje se pojavljuju skoro svugde. Reklame na Facebook-u, Google reklame, pop-up reklame neće vam više dosađivati.

Koristeći ovaj maleni add-on surfovanje internetom će vam postati začuđujuće mirno i tiho, sve što će ispred vas biti je sadržaj koji ste tražili a sve ostale stvari na koje ste navikli, a koje su vam skretale pažnju će ostati sakrivene.

Mala notifikacija u donjem desnom ćošku će vas obavestiti kada je neki popup blokiran, a takođe na istom mestu možete odabrati koji popup će biti blokiran a koji ne (u slučaju da vam je neki i potreban). Upotrebom ovog add-on-a možete ubrzati učitavanje stranica što je uvek dobra stvar. Sama ekstenzija nudi mnoštvo opcija za customizaciju, dozvoljavajući korisniku da precizira domen za koji ne želi blokadu, odabir filtera, kao i slanje reklama koje je „Adblock“ propustio, a nije trebao. Kao i većina add-on-ova i ovaj ne poseduje help fajl, ali je i sam veoma navodljiv, te će vas lako navesti na pravi izbor opcija.

Veoma koristan i lak za upotrebu, svakako besplatan, preporučujemo ga svima onima koje zanima samo ono što su namerili da pogledaju bez uznemiravanja, bez gomila reklama. Ubrzaće vaš surf i dovesti ga na zavidan nivo.

Sistemska zahtevnost:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (13 ocena, prosečno: 4,85 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Nije mi jasno dali to trebam instalirati na Chromu ili skinuti poseban program

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *