Wise Disk Cleaner 3

Wise Disk Cleaner 3

Na svakoj Windows OS zasnovanoj mašini vremenom se talože nepotrebni fajlovi raznih vrsta. Ukoliko se redovno ne čiste, sistem postaje sporiji a megabajti na hard disku nestaju. Tu na snagu stupa besplatan programčić Wise Disk Cleaner 3.

Veoma jednostavan, a tako koristan, čak će se i početnici složiti da u svojoj jednostavnosti ovaj besplatan program sija.

Po instalaciji Wise Disk Cleaner-a bićete preusmereni na sajt proizvođača za više informacija o samom programu. Po svakom pokretanju programa pojavljuje se ekran koji nudi punu verziju, lako se preskače ali to je jedina cena besplatne verzije.

Veoma koristan wizard pojavljuje se po startovanju koji vas vodi kroz sam proces čišćenja diska. Prvo su vam na izboru ekstenzije sa duge liste koje će biti uključene u čišćenje, dok je sledeći korak odabir diska koji se čisti a zatim i odabir onoga što želite čistiti kao što su cookies i temporary fajlovi. Sledeći i poslednji korak je odabir da li će program raditi u automatskom ili ručnom modu kao i da li želite da se fajlovi trajno izbrišu ili pošalju u recycle bin. Po izlasku iz wizarda vraćate se u glavni korisnički interfejs odakle pritiskate dugme „Scan“. Ako se uzmu u obzir zadaci koje program obavlja, on ih obavlja ekstremno brzo, izvlačeći svo đubre koje ste tražili. Jako malo vremena je potrebno i za sam proces brisanja ili premeštanje u recycle bin, čak će te biti u mogućnosti da raditi neki drugi posao dok se ovaj proces obavlja.

Po završetku čišćenja performanse računara su vidljivo poboljšane. (zavisi od količine smeća).

Korisnici svih nivoa pronaći će ovu aplikaciju veoma korisnom, a mi je naravno toplo preporučujemo, jer posle samo mesec dana ne čišćenja računara na hard disku može da se nagomila 2 gb i više raznoraznog smeća, a uz pomoć Wise Disk Cleaner 3 Free to vam neće više predstavljati problem i mukotrpan posao.

Sistemska zahtevnost:
Windows 98/2000/XP/Vista/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,25 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Pozdrav svima koji čitate ovaj komentar. Koristim kratko vreme verziju Wise Disc Cleaner 7 i prezadovoljan sam sa njime. Program je premašio sva moja dotadašnja očekivanja po pitanju načina i nivoa kvaliteta na kojima obavlja svoju funkciju. Korisnički interfejs programa je zanimljivog i modernog dizajna, lak, jednostavan i sa pristupačnim funkcijama za rukovanje, dok posebnu vrednost programu pruža brzina, tačnost i pouzdanost u otkrivanju nepotrebnih fajlova i ostalog raznoraznog smeća u particijama na hard disku. Dodatno, program u sebi sadrži i opciju za defragmentaciju hard diska, što uklanja potrebu za instalisanjem i korišćenjem drugih programa iste namene. Na osnovu navedenog, iz ličnog iskustva i toplo preporučujem program Wise Disc Cleaner 7 svim onim korisnicima kojima je zdravlje i brzina sistema njihovog računara važan preduslov za njegovo ugodno korišćenje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *