MP3 Cutter

MP3 Cutter

Mp3 Cutter

Koliko puta ste poželeli da vam telefon zvoni melodijom koju ste upravo čuli na radiju a zatim ste morali da kopate po internetu za isečak refrena te pesme i gubili vreme u procesu? MP3 Cutter je prava stvar za vas, jednostavan besplatan, a radi baš ono što vam treba.

Programčić može isecati delove bilo koje dužine i od bilo kog mesta iz željene pesme. Ovi delovi mogu se koristiti kao melodije za zvono vašeg telefona kao i za neke druge stvari. Ako MP3 fajl zauzima previše mesta, takođe se može podeliti na dva dela.

Program prikazuje početnu i završnu tačku fajla po izboru korisnika, koji takođe u realnom vremenu možete preslušati. Zatim, možete menjati nivo glasnoće (volume level) isečenog fajla, a ni podrška za ID3 tagove nije izostala. Poslednja verzija programa, podržana je od strane mnogih popularnih softvera kao što je npr iTunes.

Preporučujemo ga svima koji na brz i jednostavan način žele da „skrate“ svoju omiljenu melodiju za svoje mobilne telefone i onima koji na brz način namenski žele da „secnu“ neku numeru.

Sistemska zahtevnost:
Windows 2000/XP/Vista/Win 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4,10 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *