HDCleaner – Očistite računar od nepotrebnih fajlova

HDCleaner – Očistite računar od nepotrebnih fajlova

Svakodnevni rad na računaru za posledicu ima nagomilavanje nepotrebnih i junk (đubre) fajlova, koji usporavaju računar, a potencijalno mogu biti i bezbednosni rizik. Zato se preporučuje da se računar redovno čisti od ovakvih fajlova da bi se osigurao brz, ispravan i bezbedan rad računara.

HDCleaner je besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11 koji će vam pomoći da očistite računar od nepotrebnih fajlova i ubrzate njegov rad, a pogodan je kako za početnike, tako i za napredne korisnike.

Kako radi HDCleaner?

HDCleaner je program koji možete da koristite kao običan program koji instalirate na svoj računar, a ima i prenosnu verziju koja ne zahteva instalaciju, već je dovoljno samo da je preuzmete i pokrenete. Kada ga pokrenete ugledaćete lep i moderan korisnički interfejs koji nije prenatrpan i sadrži svega nekoliko opcija.

Nemojte da vas ovo zavara, napredne opcije HDCleaner-a su sakrivene u meniju koji otvarate klikom na tri vodoravne crtice u gornjem levom uglu ekrana. Kada otvorite ovaj meni ugledaćete pregršt opcija koje će vam omogućiti detaljan uvid, kao i mogućnost podešavanja i optimizacije svih delova računara. HDCleaner ima više opcija nego CCleaner.

HDCleaner meni

Za početnike, osnovni ekran će biti sasvim dovoljan. Ovde možete da odaberete vrstu čišćenja koju želite, a to su jednostavno, podrazumevano i napredno čišćenje. Predlažemo vam da izaberete jednu od prve dve opcije zato što će tu proces biti automatizovan i od korisnika neće zahtevati nikakva dodatna podešavanja.

Oni malo napredniji mogu detaljno da odaberu šta će biti obrisano, a ovde moramo dati upozorenje da je moguće obrisati i fajlove koji su neophodni za pravilan rad programa i operativnog sistema, zato budite pažljivi.

HDCleaner jednostavno ciscenje

Pored brisanja nepotrebnih fajlova, HDCleaner sadrži i opcije za popravljanje Windows registra, nadgledanje rada operativnog sistema, backup-ovanje sistema, vraćanje obrisanih fajlova, brisanje fajlova tako da ne mogu biti vraćeni, mogućnost enkriptovanja fajlova i još mnogo toga. Sigurni smo da će i najzahtevniji korisnici teško pronaći opciju koja nedostaje.

Još jedna fenomenalna stvar kod HDCleaner-a je to što je program potpuno besplatan. To znači da ni jedna opcija nije zaključana iza premijum (plaćene) verzije, koja ni ne postoji, a takođe uopšte nema reklama. Od ovoga bolje ne može!

HDCleaner nas je oduševio, a sigurni smo da će oduševiti i vas

Što se tiče opcija koje HDCleaner sadrži, samo smo zagrebali po površini. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jednu grešku, a brzina kojom program radi je sasvim zadovoljavajuća. Zbog odličnog korisničkog interfejsa, preporučujemo ga i početnicima i naprednim korisnicima, a činjenica da je potpuno besplatan nas je oduševila.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

3 Komentara

  • Zašto ne mogu da dovnladujem HD Cleaner?

  • Glupost od programa. Ništa što do sad već nije viđeno. Samo što je ovo znatno lošije od ostalih. Meni se nokoliko puta zatvorio program, a da nije završio započeto…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *