CCleaner

CCleaner

CCleaner je besplatan program za optimizaciju Windows operativnih sistema, uklanjanje privatnih podataka i čišćenje nepotrebnih fajlova.

Program uklanja nekorišćene fajlove sa vašeg sistema i time omogućava da Windows radi brže, a takođe u isto vreme i oslobađa vredan prostor na hard disku.

CCleaner takođe čisti tragove vaših online aktivnosti kao što je Internet istorija(spisak sajtova koje ste posećivali itd.). A povrh svega, program sadrži odličan modul za čišćenje Windows registry-a.

Pitate se verovatno, a šta će meni CCleaner? Odgovor je vrlo jednostavan, u toku svakodnevnog korišćenja računara, surfovanje Internetom, instaliranje raznih programa, kancelarijski posao, pa čak i igranje igrica, na hard disku se stvaraju gomile nepotrebnih fajlova, koje malo po malo zauzimaju prostor i usporavaju vaš sistem. CCleaner vam omogućava da se u svega nekoliko klikova oslobodite svih tih nagomilanih fajlova koji ničemu ne služe. Na taj način ćete osloboditi prostor na hard disku i vaš računar će raditi brže.

Druga bitna nemena ovog programa je brisanje istorije vaših online aktivnosti. Ako želite da niko posle vas ne može da vidi koje ste sve sajtove posećivali i šta ste sve radili online, samo pokrenete CCleaner, obrišete Web history i mirni ste.

Treća mogućnost CCleaner-a, ništa manje bitna od prethodne dve, je optimizacija i čišćenje Windows registry-a. Zašto je ovo toliko bitno? Zato što, ako vam je Windows registry pun bespotrebnih podataka, vaš računar će raditi jako sporo. Kada registry očistite od viška podataka i optimizujete ga, Windows će raditi osetno brže.

CCleaner je sjano, a potpuno besplatno rešenje za redovno održavanje vašeg Windows-a, probajte ga i postaće deo vaše svakodnevnice.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (14 ocena, prosečno: 4,79 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Vrlo koristan sajt. Želim Vam dug život

  • Stranica vam je super! Puno vam hvala na trudu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *