4Sync

4Sync

4sync

4Sync je besplatan program za bekapovanje i sinhronizaciju podataka sa vašeg računara na online cloud server. Program je deo online sevisa za bekapovanje ili šerovanje vaših podataka između različitih uređaja.

Šta to u stvari znači? Na pr. na poslu radite na jednom računaru, a imate i svoj računar kod kuće na kome takođe radite. Naravno želite da vam podaci i sa jednog i drugog računara budu bezbedni i dopstupni uvek. To ćete postići tako što ćete instalirati 4Sync i pomoću njega sinhronizovati podatke između poslovnog i kućnog računara. Ako ne daj Bože nešto pođe po zlu na poslovnom ili kućnom računaru(virusi, hardverski kvar itd.) i ostanete bez bitnih podataka, nemate razloga za brigu, zahvaljujući 4Sync-u, vaši podaci su bezbedni na oline cloud serveru, i možete ih prebaciti nazad u problematični računar čim otklonite kvar.

Program je jednostavan za upotrebu, pomoću njega možete sinhronizovati vaše slike, muziku, kompresovane fajlove, video materijal i dokumente sa svim vašim uređajima.

Sve što treba da uradite je da sačuvate fajlove u 4Sync folder i automatski dobijate pristup svojim uploadovanim fajlovima sa bilo kojeg uređaja sa Internet konekcijom. Ovim servisom šerujete i bekapujete fajlove u jednom kliku. Vaši podaci na serveru su potpuno zaštićeni i samo im vi možete pristupiti.

Korišćenjem ovog programa sprečićete gubitak fajlova pri padanju sistema, krađi laptopova ili mobilnih uređaja, virusa ili ličnih grešaka.

Kao što smo rekli na početku teksta, program je u potpunosti besplatan, a uz njega dobijate besplatno i 15 GB prostora na cloud serveru, što je sasvim dovoljno za prosečnog korisnika.

4Sync je lak za upotrebu, veoma čistog i preglednog interfejsa. Preporučujemo ga svim korisnicima koji žele da zaštite svoje bitne fajlove od gubitka ili da ih sinhronizuju između različitih uređaja ili više računara.

Sistemska zahtevnost:

Windows 98/2000/XP/Vista/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *