Wino Mail – Jednostavnija zamena za Outlook

Wino Mail – Jednostavnija zamena za Outlook

Većini korisnika Windows-a je poznat Outlook, program za upravljanje email-ovima. Međutim, najveći broj korisnika ne koristi ovaj program, iako je funkcija koju pruža izuzetno korisna. Razlog za ovo je, po našem mišljenju, činjenica da je Outlook poprilično komplikovan za korišćenje i što nudi veliki broj opcija koje mnogi korisnici nikada neće koristiti. Program koji ćemo vam predstaviti nudi glavne prednosti Outlook-a, ali bez nepotrebnih opcija i više je nego jednostavan za podešavanje i korišćenje.

Wino Mail je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam omogućiti da organizujete i upravljate email-ovima i to sa više od jednog email naloga.

Kako radi Wino Mail?

Kada instalirate i pokrenete Wino Mail, prvo što ćete primetiti je lep i atraktivan korisnički interfejs. Vidi se da su se autori potrudili da se interfejs dobro slaže sa izgledom Windows-a, a izgled dodatno možete da prilagođavate u podešavanjima.

Wino Mail meni

Kada pokrenete Wino Mail, prvo što treba da uradite je da dodate svoje već postojeće email naloge u program. To radite tako što kliknete na dugme za dodavanje naloga, date dozvolu da Wino Mail upravlja tim nalogom i sve je spremno za korišćenje.

U besplatnoj verziji moguće je dodati do tri naloga, a ovo je i jedino ograničenje koje Wino Mail postavlja korisnicima koji nisu kupili premijum verziju. Verujemo da većini ovo neće predstavljati problem, a ukoliko baratate sa više od tri email-a, verovatno želite više manevarskog prostora nego što Wino Mail nudi.

Glavni meni je podeljen na tri dela. Sa leve strane se nalaze opcije email-a, kao što su, Inbox, Draft, Sent, kategorije i tako dalje. U sredini se nalazi lista primljenih email-ova, a desno se prikazuje sadržaj email-a kada ga otvorite. Kada primite novi email, dobićete Windows notifikaciju koja vas o tome obaveštava.

Wino Mail podesavanja

Wino Mail ne nudi nikakve dodatne opcije, a po našem mišljenju to je njegova prednost. Osim opcija za podešavanje kako i kada se prikazuju notifikacije, koje fale, verujemo da većini korisnika ništa više neće biti potrebno. Glavna prednost ovde je jednostavnost, a od trenutka kada instalirate program, za bukvalno 10 minuta sve će biti povezano i spremno.

Wino Mail će pomoći korisnicima kojima je Outlook previše komplikovan

Wino Mail je odličan program. Izgleda odlično, jednostavan je za korišćenje i ne nudi opcije koje većini korisnika nisu potrebne. Ukoliko vam je Outlook previše komplikovan, predlažemo vam da isprobate ovaj program. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Wino Mail dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *