TeamViewer

TeamViewer

TeamViewer je odlična ’’screen-sharing’’ i ’’file-transfer’’ aplikacija koja se može koristiti u poslovnom ili kućnom okruženju. Program vam omogućava daljinski pristup drugom računaru ili pomoć oko kompjuterskog problema zbunjenom članu porodice koji živi daleko od vas.

Dakle, bukvalno se logujete na drugi udaljeni računar i upravljate njime kao da je vaš. Ovaj program je potpuno besplatan i pruža korisniku paletu alata koja mu je potrebna za bezbedno deljenje ekrana, slanje fajlova, kontrolisanje pristupnih prava čak i preuzimanje kontrole među korisnicima. Sve opcije koje su na raspolaganju pri aktivnoj sesiji rade glatko i bez problema.

Ekran drugog kompjutera na koji ste ulogovani može se postaviti u fullscreen mod, a osim toga možete i koristiti nekoliko pametnih opcija iz padajućeg menija sa alatkama u centru prozora. Veliko dugme X omogućava gašenje konekcije, dok akciona dugmad služe za smenu korisnika koji su u kontroli, isključenje ulaza i restarovanje računara daljinskim putem.

"The View" meni omogućava podešavanje rezolucije ekrana, optimizaciju prema brzini i kvalitetu veze i kontrolu više displeja. Nove opcije koje rade perfektno kao i stare uključuju VoIP audio i video konferenciju, i uključuju telekonferenciju. Kada se ulogujete, dobijate pristupni kod i šifru, koju trebate da date onome sa kojim se povezujete.

Deleći pristupni kod i šifru dozvoljavate vašem računaru da bude kontrolisan na nivou koji sami definišete:

  • daljinska podrška (remote support)
  • prezentacija (presentation)
  • prenos podataka (file transfer)
  • ili VPN

Serveri TeamViewer–a pamte na koji ste se računar kačili, tako da se prepoznavanje prethodno deljenih računara odvija brže. TeamViewer takođe poseduje WEB zasnovanu verziju, za daljinsko upravljanje sa javnih lokacija.

Čak je i instalacija impresivna. Korisnici mogu menjati admin prava, takođe isključiti pokretanje pri Windows startovanju, ili instalirati TeamViewer VPN drajver za sigurnije deljenje ekrana. TeamViewer čini deljenje ekrana i deljenje fajlova lako, brzo i efikasno.

Ovaj program morate posedovati ako vam je potrebno daljinsko upravljanje drugim računarom u privatne ili poslovne svrhe.

U linku za preuzimanje ponudili smo TeamViewer verziju za Windows, verziju za neki drugi operativni sistem možete preuzeti sa sledećih linkova:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Ne dobijam lozinku od TeamViewer, ne mogu nikako da se povežem…

  • Dobri ste. Hvala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *