Šta je AnyDesk i zašto ga treba koristiti?

Šta je AnyDesk i zašto ga treba koristiti?

Zamena za TeamViewer

Svima nam je poznat TeamViewer. Alatka za povezivanje dva udaljena računara gde jedan preuzima kontrolu na drugim. Zbog svoje jednostavnosti, lakoće rukovanja i pouzdanosti rada, godinama ga koristimo bez pomisli o bilo kakvoj alternativi. Ali u poslednje vreme, stvari su se promenile. TeamViewer sve više liči na shareware čiji je jedini cilj da od vas izvuče broj kartice. Poruke i upozorenje da sumnjaju da program koristite u komercijalne svrhe, pa čak i prestanak rada programa, naterala nas je da potražimo alternativu i pronašli smo je u AnyDesk-u.

Šta je AnyDesk?

AnyDesk je besplatan program koji vrši istu funkciju kao TeamViewer, omogućava daljinsku kontrolu nad udaljenim računarom ili mobilnim telefonom. Jedna od interesantnijih stvari je činjenica da program na računaru ne morate instalirati (mada možete ako to želite), već pri preuzimanju dobijate .exe fajl koji samo treba da pokrenete i to je to. Ima gomilu opcija, kako za povezivanje tako i za podešavanje nivoa dozvoljenog pristupa. Sve to je upakovano u lep i funkcionalan korisnički interfejs koji pomalo liči na internet browser, sa sve tabovima za upravljanje sa više konekcija odjednom.

anydesk meni podesavanja

AnyDesk radi na Windows-u, Linux-u, Android-u, iOS-u i drugim operativnim sistemima, što znači da možete da povežete različite uređaje – računare, telefone ili računar i mobilni telefon i izaberete najlakši način za obavljanje posla.

anydesk povezan sa mobilnim

Ukoliko AnyDesk uporedimo sa njegovim starijim bratom, svakako da je zbog nedostatka reklama u prednosti u odnosu na TeamViewer. Kao platforma koja je brza, laka i jednostavna za korišćenje, AnyDesk ima našu toplu preporuku.

Detaljno uputstvo za instalaciju i povezivanje putem AnyDesk-a možete pogledati u našem videu ispod.

Transkript:

  1. Otvorite Google Chrome
  2. Ukucajte AnyDesk
  3. Kliknite na link i sačekajte da se download završi
  4. Kliknite na strelicu i izaberite Show in folder
  5. Duplim klikom pokrenite aplikaciju
  6. Unesite adresu uređaja sa kojim želite da se povežete
  7. Sačekajte da druga strana prihvati konekciju
  8. Kada se povežete možete u potpunosti koristiti drugi uređaj
  9. Za prekid veze jednostavno ugasite tab

AnyDesk povezivanje bez prihvatanja konekcije, automatska konekcija

AnyDesk možemo podesiti i tako da možemo da pristupamo i kontrolišemo udaljene uređaje bez potrebe da neko stalno prihvata konekciju, u prevodu, da se AnyDesk automatski poveže na udaljeni uređaj samo ako je isti upaljen. Pogledajte naše uputstvo kako automatski pristupati drugom računaru preko AnyDesk-a, bez prihvatanja konekcije.

Platforma:
Windows, Linux, Android, iOS

Veličina fajla:
3.2 MB

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,75 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Lep program za daljinsku kontrolu računara ili mobilnog telefona, mnogo bolji od TeamViewer-a. Pozdrav

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *