LetsView – Mirror-ovanje ekrana sa bilo kog na bilo koji uređaj

LetsView – Mirror-ovanje ekrana sa bilo kog na bilo koji uređaj

Mirror-ovanje ekrana je kada, na primer, pustite YouTube video na računaru, a onda, pomoću jednog klika, reprodukciju tog videa prebacite na televizor, to jest, kada ono što se prikazuje na ekranu jednog uređaja prebacite na neki drugi. Ovu funkcionalnost već imaju, mahom, svi moderni uređaji (računari, mobilni telefoni i pametni televizori).

Problem nastaje zbog konkurentnog i monopolističkog ponašanja korporacija koje omogućavaju ovu funkcionalnost isključivo ako svi uređaji podržavaju isti servis. To znači da ukoliko imate televizor koji podržava Google-ov Chromecast i Apple-ov računar koji podržava AirPlay, nećete moći da mirror-ujete sadržaj.

LetsView je besplatan program za Windows 7, 8, 10, 11, macOS, Android i iOS koji će vam omogućiti mirror-ovanje ekrana sa bilo kog na bilo koji uređaj.

Kako radi LetsView?

Rekli smo da LetsView omogućava mirror-ovanje ekrana sa bilo kog na bilo koji uređaj, ali to nije 100% tačno. Naime, mirror-ovanje nije moguće ukoliko koristite Linux, zato što za sada ne postoji verzija za ovaj operativni sistem, a ukoliko imate televizor koji nema pristup Google Play Store-u, moraćete da ga instalirate ručno, što nije moguće na nekim modelima pametnih televizora. Ipak, verujemo da ova ograničenja neće dotaći tako mnogo korisnika.

LetsView meni

Pre nego što krenete da koristite ovaj, odmah ćemo reći, fenomenalan program, moraćete da ga instalirate na sve uređaje na kojima želite da mirror-ujete ekran. Pošto završite sa instalacijama, sve je spremno i nikakva dodatna podešavanja nisu potreba, nije potrebno čak ni da napravite nalog i da se ulogujete, mada za ovo postoji opcija.

Korišćenje je izuzetno jednostavno. Ukoliko su svi uređaji povezani na istu WiFi mrežu, sve što treba da uradite je da u programu, sa liste, odaberete na koji uređaj želite da mirror-ujete ekran i posao je završen. Ukoliko uređaji nisu na istoj mreži, povezivanje je moguće putem QR koda, koji treba da skenirate uređajem na koji morror-ujete ekran ili da u tom uređaju upišete šestocifreni pin kod.

U podešavanjima možete da odredite kvalitet slike, sa kog uređaja će se reprodukovati zvuk, framerate, bitrate i tako dalje. Na žalost, ovde dolazimo i do jedine kritike koju imamo, a to su ograničenja besplatne verzije LetsView-a.

LetsView podesavanja

Kao prvo u besplatnoj verziji HD i FHD rezolucije nisu dostupne, a jedino je 30FPS dostupno, kao i mogućnost da izaberete bitrate od 2M ili 4M. Za 60FPS, 6M i 8M, kao i HD i FHD rezolucije, moraćete da platite premijum verziju. Iskreno, razumemo da nešto mora biti zaključano da bi korisnici imali razlog da kupe program i slažemo se sa svim ograničenjima, osim onog za HD rezoluciju, mada SD rezolucija izgleda sasvim solidno, pogotovu na TV-u.

LetsView je jedan od najboljih programa ove vrste

Već smo rekli da smatramo da je LetsView fenomenalan program. Ograničenja koja ima nisu tako velika, osim onog za HD rezoluciju. Korišćenje je toliko jednostavno da osim instalacije, bukvalno ništa više nećete morati da podešavate, a podržava stvarno veliki broj uređaja. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da LetsView apsolutno dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 7, 8, 10, 11, macOS, Android i iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *