VueMinder Calendar Lite

VueMinder Calendar Lite

Kada dođu Novogodišnji praznici svakodnevno smo zasuti raznim kalendarima za sledeću godinu, malim, velikim, džepnim, zidnim, retko ko od nas razmišlja o kalendaru za svoj desktop. Ako volite da vam vaši planovi uvek budu na dohvat ruke i da u svakom trenutku rada na računaru želite da znate koji je danas datum, VueMinder Calendar Lite je aplikacija za vas. Veoma fleksibilan, atraktivnog interfejsa veoma podseća na Microsoft Outlook. Poseduje sve tipične stvari koje se očekuju od kalendara ove vrste, možete kreirati razne kategorije, možete da organizujete vaše događaje i sastanke, podesite podsetnike sa alarmom, itd.

Gde ovaj kalendar blista, to su njegove interaktivne sposobnosti. Možete deliti kalendare na lokalnoj mreži, povezati se sa drugim kompatabilnim kalendarom koji prati iCalendar format, čak i sinhronizovati sa Google kalendarom. Kalendar poseduje i desktop opciju kalendara.

Ovaj proziran kalendar može se pomerati po ekranu, a može se menjati i njegova prozirnost. Ugrađena je takođe i online pomoć koja je dobro i temeljno napisana.

Program je zaista sjajan, i svakome kome treba desktop kalendar i planer, toplo bi ga preporučili. VueMinder Calendar Lite je naravno besplatan i lako se instalira, a poseduje i verziju koja se plaća ali besplatna ili lite verzija zadovoljava i više od osnovnih potreba.

Sistemska zahtevnost:

Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, and XP

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *