Avira 2012

Avira 2012

Jedan od najpopolarnijih besplatnih antivirus programa Avira AntiVir Personal – Free Antivirus dobio je svoju novu poboljšanu i reimenovanu verziju Avira Free Antivirus 2012.

Po rečima stručnjaka iz Avire, Avira Free Antivirus 2012 je bolja i naprednija u svakom pogledu u odnosu na svoju prethodnu verziju.

Upgrade na novu verziju ne možete uraditi automatski preko update-a, već morate skinuti instalaciju nove verzije i instalirati je preko stare verzije programa. Najnoviju verziju Avire, Avira Free Antivirus 2012 skinite OVDE. Program će sam izbrisati svog prethodnika i zadražati sva podešavanja, tako da će upgrade proći bez ikakvih problema, vaše je samo da sledite uputstva na ekranu.

Instalacija Avira Free Antivirus 2012

Pogledajte ovaj kratak video na Engleskom o procesu instalacije nove Avire Free Antivirus 2012:

Avira Free Antivirus 2012 poboljšanja

  • Mod za igrice – možete dа izberete dа program obustаvi obаveštenjа o updejtima i sve druge manje bitne poruke zа vreme igrаnjа igricа i gledаnje filmovа.
  • Ekspres instalacija – izbačene su bilo kakve nejasnoće pri instalaciji. Nemа zbunjujućih opcijа ili pitanja i odgovora, sаmo аntivirus program koii se instalira brzo i jednostavno.
  • Brže pokretаnje i rаd – verzijа 2012 manje opterećuje sistemske resurse nego ikаdа rаnije. To znаči i brže skenirаnje i mаnje čekаnje prilikom podizаnjа operativnog sistema rаčunаrа.
  • Bolja zaštita – sve komponente su reprogramirane dа nаdmudre nove oblikа mаlicioznog softverа koji je se ne detektuje prilikom upotrebe trаdicionаlnog metoda skenirаnje virusa.
  • Bolja mogućnost popravke – program je naoružan najnovijom tehnologijom za popravku zaraženih fajlova, kao i tehnologijom za najefikasnije uklаnjаnje mаlvаre-а i bilo kаkvih trаgova koje on zа sobom ostаvljа.

Ovo su samo neka od brojnih poboljšanja koje nova verzije Avire donosi, zato preporučujemo svima da svoju staru Aviru što pre zamene sa novom Avira Free Antivirus 2012 verzijom. Novu verziju možete preuzeti ako kliknete OVDE.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Ne znam koj bi bio toliko strpljiv kao vi, vi me inspirirate se vise i vise! H V A L A BLAGOJ – Tetovo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *