Andy’s FLV Joiner

Andy’s FLV Joiner

Andy’s FLV Joiner je besplatan program za spajanje(join, merge) FLV fajlova. FLV je skraćenica za Flash video file.

To su fajlovi koje dobijamo ako skidamo klipove sa YouTube-a. Često se događa da skinemo neki fleš video klip koji se sastoji iz više delova, pa da ne bi gledali svaki deo posebno, idelno rešenje je da sve te delove spojimo u jedan video pomoću Andy’s FLV Joiner-a.

Program je izuzetno jednostavan za upotrebu i radi tačno ono što mu ime kaže i ništa izvan toga. Nemа snimаnjа videa, spajanje se vrši bez gubitkа kvаlitetа, u stаnju je dа radi sa VBR fаjlovima bez problema sa аudio sinhronizаcijom. Sam proces spajanja klipova, vrši se tako što kliknete na „Add“ dugme i dodate na listu FLV video klipove koje želite da spojite. Zatim poređate klipove po redosledu kojim želite da budu spojeni, program ide redom od prvog na listi ka zadnjem. Na kraju samo kliknete na „Join“ i sačekate malo da program završi spajanje.

Andy’s FLV Joiner podržаvа sledeće formate:

  • FLV
  • FLV1/H263
  • VP6F
  • AVC/H264

Kada radite spajanje FLV fajlova, vodite računa da video klipovi koje spajate budu istog formata, iste rezolucije, fps-a, i ostalih opštih osobina. U suprotnom, video klip koji dobijete kao rezultat spajanja, imaće sve osobine prvog fajla na listi.

Program je portabl verzija, tako da ne zahteva nikakvu instalaciju, samo skinete ZIP fajl, raspakujete ga i kliknete na „FLVJoin.exe“ da pokrenete program.

Ako vam treba besplatan, mali, jednostavan i brz program za spajanje FLV fajlova, bolje rešenje od Andy’s FLV Joiner-a nećete naći, program ima našu toplu preporuku, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Andy’s FLV Joiner radi pod svim verzijama Windows-a, od XP-a pa na dalje, 32-bitnim i 64-bitnim.

Napomena: kada preuzmete program, on dolazi spakovan u ZIP fajl, da bi ste ga koristili, prvo morate da ga raspakujete. Pročitajte naše uputstvo za raspakivanje ZIP fajlova.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *