FLV Player

FLV Player

FLV Player je besplatan plejer za puštanje Flash FLV i H.264 (MPEG-4) video fajlova. Flash video fajlovi imaju ekstenziju .flv, a H.264 video fajlovi imaju ekstenziju .mpeg4. Ovaj program je jako koristan kada mnogo gledate Flash i H.264 video fajlove. Instalacija dolazi sa opcionom FLV fajl asocijacijom, tako da se svaki .flv fajl na vašem računaru duplim klikom automatski otvara i reprodukuje u FLV Player-u.

Većini ljudi ne treba ništa više od Web browsera i Adobe Flash Player-a za gledanje Flash video snimaka. Međutim, ako želite da preuzmete Flash video sa Interneta i gledate ga sa hard diska vašeg računara, ovaj besplatan program vam je neophodan.

Izuzetno jednostavne kontrole FLV Player-a omogućavaju vam da se krećete napred i nazad kroz video klipove i puštate ih u krug. Takođe možete da podesite jačinu tona, ugasite ton i podesite veličinu plejera. U meniju Settings(podešavanja) možete podesiti neke osnovne stvari, kao što je otvaranje novog prozora kada se klikne duplim klikom na FLV fajl i pamćenje prethodnih podešavanja.

Naša jedina veća zamerka ovom programu je da se prozor plejera ne menja automatski na veličinu rezolucije .flv videa koji je pušten. Nadamo se da će ovaj problem će biti otklonjen u budućim verzijama. Osim ovog nedostatka, program jako lepo radi i preporučujemo ga svima koji žele da gledaju Flash video i H.264 video klipove sa hard diska svog računara.

Šta je novo u najnovijoj verziji FLV Player-a:

  • dodaje „video samo“ mod (pritisnite taster [Tab] da biste sakrili sve FLV Player elemente interfejsa, imajte na umu da i dalje možete da pomerate video okolo)
  • dodaje kontrolu jačine zvuka sa [strelica gore] i [strelica na dole] tastera
  • dodaje naizmenični tajmer (normalno i u milisekundama)
  • vraća sposobnost da preskočite unapred sa [strelica-desno] tasterom

Operativni sistemi pod kojima FLV Player radi:
Windows XP/Vista/7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 3,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *