WinMerge

WinMerge

WinMerge

WinMerge je besplatan program za upoređivanje i spajanje tekstualnih fajlova na računaru. Podržava različite ekstenzije, među kojima su: .txt, .css , .html, .php, .doc, .js, .docx itd.

WinMerge je vrlo jednostavan za korišćenje. Prilikom izbora fajlova koji želite da uporedite, program automatski analazira njihov sadržaj i prikazaju vam dokumente u glavnom panelu programa sa vizualno označenim razlikama.

Kroz sve uočene razlike možete da prolazite jednostavnim skrolovanjem miša ili putem prečica koje su vam prikazane u toolbaru. Sadržaj dokumenata možete direktno menjati iz panela ovog programa.

WinMerge vam omogućava da jednostavno uređujete i usklađujete dokumete. Nudi vam opcije sa kojim možete jednim klikom da kopirate određene delove teksta iz jednog fajla u drugi, kao i da ih kompletno sihronizujete.

Ukoliko vam je potreban brz i lak za upotrebu, program za upoređivanje i spajanje  tekstualnih fajlova, onda je ovo pravi izbor za vas. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *