WizMouse

WizMouse

WizMouse

Wizmouse je besplatan program koji aktivira scroll opciju u svakom prozoru iznad kojeg se nalazi pokazivač miša, bilo da je prozor u prvom planu ili ne.

Naime, on vam omogućava da skrolovanje izvršite ne samo u trenutno aktivnom prozoru već i na onim sporednim prozorima iako se prethodno niste prebacili na njih. Takođe, omogućava da izvršite skrolovanje u okviru programa koji nemaju tu opciju.

Veoma koristan alat za sve korisnike koji rade na dva monitora ili čiji posao zahteva istovremeno upravljanje većim brojem prozora.

Nakon pokretanja, program će se smestiti u System Tray-u odakle možete da pristupite njegovim podešavanjima. U okviru kojih možete da izaberete da li će se aplikacija podizati zajedno sa operativnim sistemom, da li će njegova ikonicu biti sakrivena,  da uključite podršku za programe koji ne poseduju scroll opciju itd.

WizMouse je mali alat koji troši minimalne resurse sistema, nećete ga ni primetiti. Ukoliko želite da olakšate sebi rad na računaru svakako vam preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija WizMouse koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete njegovu portabilnu verziju kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *