Window TopMost Control – Prozori uvek na vrhu

Window TopMost Control – Prozori uvek na vrhu

Često se dešava da imamo potrebu da određeni prozor uvek bude postavljen iznad svih drugih prozora. Međutim, ponekad ovo nije tako jednostavan zadatak. Za ovo su krivi i Windows i programi koji ne sadrže ovu opciju. Srećom, postoje programi koji rešavaju ovaj problem.

Window TopMost Control je besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11 koji će vam omogućiti da bilo koji prozor postavite iznad svih ostalih prozora.

Kako radi Window TopMost Control?

Window TopMost Control je prenosiv program. To znači da nema instalaciju i sve što je potrebno da uradite je da ga preuzmete i pokrenete. Kada ga pokrenete, njegova ikonica će se pojaviti u System Tray-u (donji desni ugao ekrana, pored sata).

Program radi po jednostavnom principu. Po pokretanju, automatski će se izvršiti skeniranje svih otvorenih prozora. Posle ovoga potrebno je da kliknete desnim klikom na ikonicu u System Tray-u, a zatim odete na opciju Window List (lista prozora). Kao što joj i ime kaže, ovde treba da označite onaj koji prozor želite da zadržite na vrhu.

Window TopMost Control meni

Ovu akciju možete još jednostavnije da obavite, pomoću prečice na tastaturi. Kada je prozor koji želite da držite iznad ostalih u fokusu, pritisnite prečicu na tastaturi i taj prozor će uvek biti na vrhu. Po podrazumevanim postavkama, prečica je Ctrl + Alt + Space, ali je slobodno možete promeniti u podešavanjima.

Među podešavanjima ima svega nekoliko opcija, što nam se svidelo, imajući u vidu da je program ovako jednostavan. Pored promene prečice za postavljanje prozora na vrh, imamo opciju da se program automatski pokreće zajedno sa Windows-om, napravimo prečicu na desktop-u i da se podešavanja automatski čuvaju.

Window TopMost Control će itekako pomoći određenim korisnicima

Window TopMost Control je odličan program, a funkcija koju vrši će itekako pomoći određenim korisnicima. Ukoliko često imate potrebu da pratite određene parametre ili želite da obavite „prepisivanje” podataka sa jednog prozora u drugi, ovo je program za vas. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Window TopMost Control dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *