FluentWeather – Informacije o vremenu na dohvat ruke

FluentWeather – Informacije o vremenu na dohvat ruke

Windows dolazi upakovan sa poprilično dobrim programom za vremensku prognozu. Međutim, ukoliko tražite više informacija i bolju preglednost tih informacija, moraćete da potražite neki drugi program. Program koji ćemo vam predstaviti nudi detaljne informacije o vremenu, koje su prikazane u prelepom i dobro organizovanom korisničkom interfejsu.

FluentWeather je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam omogućiti da detaljno pogledate kakvo će veme biti iz sata u sat ili deset dana unapred.

Kako radi FluentWeather?

Kada instalirate i pokrenete FluentWeather, prvo što treba da uradite je da unesete ime grada za koji želite da vidite kakvo će vreme biti. Posle ovoga otvoriće se prelep korisnički interfejs, čija će pozadinska slika odražavati kako vremenske prilike, tako i doba dana.

FluentWeather meni

Što se tiče informacija, ovde ćete pronaći manje više sve, trenutnu temperaturu, vazdušni pritisak, vlažnost vazduha, jačinu vetra, UV indeks i tako dalje. Takođe, moći ćete da vidite i kakvo će vreme biti iz sata u sat, a moći ćete da pogledate i vreme do deset dana unapred.

Kada kliknete na neki dan, moći ćete da vidite kakvo će vreme biti iz sata u sat za taj dan, a postoji i sekcija koja će vam pružiti dodatne informacije, kao što su kakvi su vremenski uslovi za vožnju ili trčanje, da li je potrebno da ponesete vodu sa sobom ili da se toplo obučete, kao i mesečeve mene, kada sunce izlazi i zalazi i tako dalje.

U podešavanjima nema mnogo toga, moći ćete da odaberete merne jedinice i da li će se koristiti akrilni efekat, koji pomalo menja izgled korisničkog interfejsa. Ovde dolazi i jedina, ali ne tako velika kritika koju imamo, a to je da ne postoji mogućnost da odaberete servis sa koga će dolaziti informacije o vremenu. Ovo za većinu neće predstavljati nikakav problem, ali ukoliko imate servis kome najviše verujete ili volite da koristite, nećete moći da ga izaberete.

FluentWeather je odličan program za vreme

FluentWeather je odličan program, a kritika koju smo dali nije tako velika. Pruža pregršt korisnih informacija, koje su odlično organizovane, a koristi se izuzetno lako. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da FluentWeather dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *