Kodi

Kodi

Kodi

Kodi je besplatan multimedijalni plejer za reprodukciju video, audio i stream sadržaja.

Predstavlja medijski centar, takozvano all in one rešenje, otvorenog koda koji je podržan na svim platformama (Windows, Mac OS, Linux, Android).

Kodi poseduje intuitivan korisnički interfejs. Pomoću glavnog menija ovog programa možete jednostavno da se krećete kroz različite sekcije, kao što su: pictures, video, music, program i system. Ima i odličnu podršku za upravljanje daljinskim upravljačem.

Mogućnosti koje vam nudi ovaj program su zaiste mnogobrojne, samo neke od njih su: jednostavno sortiranje i filtriranje slike, njihova reprodukcije putem slideshowa, uredjivanje i pravljenje playliste omiljenih filmova, emisija i serija zajedno sa titlovima, gledanje TV kanala, praćenje vremenske prognoze itd.

Uz pomoć raznih dodataka možete jednostavno da gledate onlajl filmove, YouTube i Vimeo video materijale, slušate muziku i pratite razne video servise na internetu. Jos neke od prednosti ovog programa su mogućnost snimanja sadržaja, kao i povlačenje informacija o filmovima, serijama itd.

Podržava veliki broj formata, gotovo da ne postoji fajl koji on neće otvoriti, reprodukuje čak i datoteke koje su zapakovane u RAR/ZIP arhivama.

Kodi predstavlja kompletan paket za reprodukciju video i audio sadržaja. Svim korisnicima koji želi sebi da obezbede poseban ugođaj prilikom puštanja multimedijalnih datoteka preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Android, iOS

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Kodi™ za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS, Android ili iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Neće se instalirati na XP – minimalno Vista
    Hvala Vam
    Pozdrav

  • Meni nedostaje da uvek kažete koliko zauzima prostora.
    Hvala Vam.
    Pozdrav

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *