Eraser

Eraser

Eraser

Eraser je besplatan program za trajno i sigurno brisanje fajlova i foldera na računaru.

Eraser je jednostavan za korišćenje. Da bi ste započeli proces brisanja potrebno je da  izaberete opciju New Task u okviru sekciji Erase Schedule. Nakon toga, biće vam prikazan prozor u kome birate željene stavke i algoritme za njihovo brisanje.

Program vam dozvoljava da definišete pojedinačne fajlove ili foldere, slobodni prostor na hard disku, kao i komplentu particiju. Nudi vam 13 algoritama za brisanje, među kojima se nalazi i Gutmanov. Omogućava vam da odredite tačno vreme za izvršenje zadatka bilo da je na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Kao i da odredite da brisanje izvrši odmah ili nakon restartovanje sistema.

Nakon uređivanja postavki zadatka, on se prikazuje na listi u glavnom panelu programa. Svaki zadatak moguće je iz liste ručno pokrenuti, ponovo urediti ili obrisati.

Eraser je mali ali koristan program koji će sa sigurnošću trajno izbrisati sve željene stavke sa vašeg računara. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *