Stealth – Podešavanje providnosti prozora

Stealth – Podešavanje providnosti prozora

Ukoliko koristite laptop ili monitor manjih dimenzija tokom rada na Windows-u, verovatno ste naišli na problem da je upravljanje poprilično nezgodno kada imate nekoliko pokrenutih programa, a morate je da baratate sa više njih u isto vreme. Stealth je besplatan program za Windows Vista, 7, 8, 10 i 11 koji će vam omogućiti da brzo i lako podesite providnost svih aktivnih prozora i tako bolje iskoristite prostor na svom monitoru.

Kako radi Stealth?

Stealth je prenosiv program. To znači da nema instalaciju, a sve što je potrebno da uradite je da ga preuzmete i pokrenete. Kada ga pokrenete, otvoriće se meni prozora u kome će biti izlistani svi trenutno aktivni prozori. Svaki izlistani prozor sadrži iste opcije, to jest, komande koje možete da izvršite nad datim prozorom.

Stealth meni

Prvo što možete da uradite je da promenite providnost prozora. Ovo radite pomeranjem slajdera koji se nalazi ispod imena prozora. Pomeranjem slajdera u levo povećavate providnost, dok je pomeranjem u desno smanjujete. Moguće je namestiti da prozor bude potpuno providan, to jest, da bude nevidljiv na ekranu.

Sledeće što možete da uradite je da uključite da prozor uvek bude postavljen iznad svih ostalih prozora, a ovo radite štikliranjem kućice koja se nalazi pored imena prozora. Ova opcija nam se veoma svidela zato što je na ovan način moguće podesiti da prozor bilo kog programa bude iznad ostalih, čak i kada ova opcija ne postoji u samom programu.

Poslednja opcija je Details (detalji) i pretpostavljamo da bi ona trebala da nam da detalje o datom prozoru. Na žalost, ova opcija trenutno ne radi. Razlog za ovo je činjenica da se Stealth još uvek nalazi u fazi razvoja, pa neke opcije ne funkcionišu kako se to od njih očekuje.

Stealth ne sadrži meni sa podešavanjima, a jedine dodatne funkcije su opcija za pretragu kojom možete brzo da pronađete određeni prozor, opcija koja će prikazati nedavno zatvorene prozore i dugme za osvežavanje liste prozora.

Stealth će najviše koristiti onima koji koriste laptop ili imaju monitor manjih dimenzija

Stealth je zgodan program, a najbolje će služiti korisnicima laptop-ova ili onima koji imaju monitor manjih dimenzija. Najveća mana programa je to što još uvek nije završen, pa određene opcije ne rade. Ipak, ukoliko su vam funkcije koje nudi interesantne, predlažemo vam da ga isprobate, a možete biti sigurni da će opcije koje trenutno ne rade, u budućnosti proraditi.

Platforma:
Windows Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *