Dextop

Dextop

Dextop

Dextop je besplatan program za pravljenje dodatnih, virtualnih, radnih površina na računaru.

Ukoliko istovremeno radite sa većim brojem programa a pritom vam organizovanost njihovih prozora od velikog značaja, onda je Dextop pravo rešenje za vas.

Naime, on vam omogućava da svoju radnu površinu povećate i razdelite na najviše 20 delova. U podešavanjima ovog programa, kojim pristupate iz System Tray-a, možete da definišite detaljna pravila ponašanja za svaki desktop i za sve aktivne prozore. Možete da podesiti rezoluciju, postavite lozinku, eventualne zvuke za pristup i napuštanje radne površine, kao i pozadinu (wallpaper) za svaki od njih. Takodje, Dextop vam nudi mogućnosti da definišete razne prečice na tastaturi.

Za pregled kreiranih radnih površina na raspolaganju su vam opcije Windows Catalogue i Full-Screen Preview. Windows Catalogue vam tabelarno prikazuje sve aktivne programe i prozore uz mogućnost njihovog listanja po radnim površinama, dok vam Full-Screen Preview prikazuje sve desktope na jednom ekranu.

Dextop je zaista moćan alat za kreiranje i manipulisanje radnim površinama. Postoje i brojni plug-in dodaci sa kojima možete još više da povećate funkcionalnost ovog programa. Svim korisnicima koji su u potrazi za softverom ove vrste toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *