Secunia Personal Software Inspector

Secunia Personal Software Inspector

Secunia Personal Software Inspector

Secunia Personal Software Inspector je besplatan program za ažuriranje i pronalaženje bezbednosnih zakrpi programa koji su instalirani na računaru.

Secunia PSI je jednostavan za upotrebu. Prilikom pokretanja, program će automatski izvršava skeniranje vašeg računara. Po završetku, prikazaće vam sve prikupljene informacije u glavnom panelu programa. Programi će biti razvrstani u dve sekcije: Programs that need updating i Up-to-date programs. Ukoliko u podešavanjima čekirate opciju Detailed view moći ćete da vidite i koje su verzije programa u pitanju i status njihove kritičnosti.

Po difoltu, program će automatski izvršiti updejt i preuzeti sve bezbednosne zakrpe za softver koji to omogućava. Međutim, preostaju vam oni programi koji zahtevanju neku interakciju sa korisnikom, bilo da je u pitanju odlazak na njihovu web adresu ili prolazak kroz ponovni proces instalacije.

Secunia PSI je veoma koristan program. Iako proces skeniranje može malo potrajati, opet to zavisi od vašeg računara, isplati se čekati. On ukazuje na sve sigurosne propuste softvera koji posedujete i daje vam mogućnost da povećate bezbednost vašeg računara. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *