Mem Reduct

Mem Reduct

Mem Reduct

Mem Reduct je besplatan program za praćenje, optimizaciju i oslobođanje RAM memorije računara.

Mem Reduct je vrlo jednostavan za korišćenje. Nakon pokretanja, program će se smestiti u System Tray-u. Na samoj ikonici prikazivaće vam proceduralnu vrednost zauzeća RAM memorije. Po difoltu, donji prag tolerancije zauzetosti RAM-a postavljen je na 60 procenata, a gornji prag na 90 procenata. Kada zauzeće dostigne gornju granicu, program će automatski izvršiti optimizaciju i pražnjenje RAM memorije.

Da bi ste videli detaljnije informacije potrebno je da kliknete na ikonicu. Tada će vam biti prikazana zauzeta, slobodna i ukupna memorija po sekcijama: Physical memory, Page file i System working set.

Ručno čišćenje memorije možete izvršiti iz glavnog panela programa opcijom Memory Reduction ili kombinacijom tastera „Ctrl + F1”.

U podešavanjima ovog programa možete da promenite osnovne postavke, da odredite da se čišćenje izvršava dvoklikom na njegovu ikonicu, da omogućite da se program podiže zajedno sa operativnim sistemom itd.

Mem Reduct je mali ali koristan program. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,75 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Za starije PC vrlo korisno a jednostavnije, manje je zahtevno od System mechanic 4, bez kog bi se moj stari AMD AthlonXP +2500 1GB RAM, restartovao ako otvorim više operacija odjednom…

  • Vi stvarno umete uvek da iznenadite!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *