360 Total Security

360 Total Security

360 Total Security

360 Total Security je besplatan antivirusni program za kućnu i poslovnu upotrebu.

Sadrži 5 zaštitnih mehanizama: 360 Cloud Scan Engine, System Repair Engine, 360 QVMII AI Engine, Avira i Bitdefender Engine. Od kojih se 4 odnose na antivirus zaštitu, a jedan na testiranje i krpljenje sistemskih problema na računaru. Po difoltu, aktivirana su prva tri dok Avira i Bitdefender Engine morate ručno da aktivirate.

Pored sekcije Virus Scan, koja vam omogućava da jednostavno skenirate i očistite vaš računar od virusa, nalaze se i opcije SpeedUp checker, System CleanUP, Patch Up, Sanbox itd.

SpeedUp checker vam omogućava da proverite šta usporava vaš sistem, kao i da vidite šta od toga možete bezbedno da ugasite kako bi ubrzali njegov rad.

System CleanUP služi za čišćenje nepotrebnih i zastarelih fajlova sistema, a Patch Up za pronalaženje neophodnih sigurosnih zakrpa.

SandBox vam omogućava da pokrenete neki program u sigurnom i izolovanom okruženju. Ukoliko želiti preko vašeg browsera da posećujete ne tako pouzdane sajtove, ova opcija vam može biti od koristi.

360 Total Security je vrlo jednostavan za korišćenje i svoj posao obavlja veoma dobro. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sisteska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4,60 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Vrlo sam zadovoljan ovim antivirusnim programom.

  • Fantastican je….iako je made in China…Ekipa iz kompanije su odradili odlican posao…..
    ali je, pozeljno da ako imate Aviry -obrisete program…a zadrzite "Malwarebytes-antimalware" i povremeno skenirate ………Naravno morate ugasiti servis pa po potrebi ukljuciti Malware…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *