360 Total Security

360 Total Security

360 Total Security

360 Total Security je besplatan antivirusni program za kućnu i poslovnu upotrebu.

Sadrži 5 zaštitnih mehanizama: 360 Cloud Scan Engine, System Repair Engine, 360 QVMII AI Engine, Avira i Bitdefender Engine. Od kojih se 4 odnose na antivirus zaštitu, a jedan na testiranje i krpljenje sistemskih problema na računaru. Po difoltu, aktivirana su prva tri dok Avira i Bitdefender Engine morate ručno da aktivirate.

Pored sekcije Virus Scan, koja vam omogućava da jednostavno skenirate i očistite vaš računar od virusa, nalaze se i opcije SpeedUp checker, System CleanUP, Patch Up, Sanbox itd.

SpeedUp checker vam omogućava da proverite šta usporava vaš sistem, kao i da vidite šta od toga možete bezbedno da ugasite kako bi ubrzali njegov rad.

System CleanUP služi za čišćenje nepotrebnih i zastarelih fajlova sistema, a Patch Up za pronalaženje neophodnih sigurosnih zakrpa.

SandBox vam omogućava da pokrenete neki program u sigurnom i izolovanom okruženju. Ukoliko želiti preko vašeg browsera da posećujete ne tako pouzdane sajtove, ova opcija vam može biti od koristi.

360 Total Security je vrlo jednostavan za korišćenje i svoj posao obavlja veoma dobro. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sisteska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4,60 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

2 Komentara

  • Vrlo sam zadovoljan ovim antivirusnim programom.

  • Fantastican je….iako je made in China…Ekipa iz kompanije su odradili odlican posao…..
    ali je, pozeljno da ako imate Aviry -obrisete program…a zadrzite "Malwarebytes-antimalware" i povremeno skenirate ………Naravno morate ugasiti servis pa po potrebi ukljuciti Malware…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *