Icecream Ebook Reader

Icecream Ebook Reader

Icecream Ebook Reader

Icecream Ebook Reader je besplatan program koji služi za čitanje elektronskih knjiga na računaru.

Podržava najpoznatije ebook formate, među kojima su: EPUB, FB2, PDF, CBR, CBZ i MOBI.

Icecream Ebook Reader vam omogućava da prilagodite prikaz elektronske knjige u okviru programa ili preko celog ekrana. Zatim, nudi vam izbor između tri različita režima: dnevnog, noćnog i sephia. Omogućava vam da jednostavno uveličavate i smanjute font ukoliko vam je to potrebno, kreirate bookmarkse itd.

Prilikom korišćenja opcije search, program vam odmah izlistava sve pasuse u kojima je pronađena vaša tražena reč i time vam omogućava brži dolazak do tačne stranice.

Icecream Ebook Reader može da se koristi i za kategorizaciju knjiga. On u sebi čuva kompletnu biblioteku tj. elektronske materijale koje ste otvorili zajedno sa bookmarksima i pozicije čitanja kod svakog od njih.

Prilikom pretraživanje vaše biblioteke možete da koristite neke od ponuđenih filtera, kao što su: nedavno pročitano, omiljeno i slično.

Icecream Ebook Reader je mali ali koristan program. Svim ljubiteljima elektronskih knjiga preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *