WEBTOON – Čitanje stripova na mobilnom telefonu

WEBTOON – Čitanje stripova na mobilnom telefonu

Ukoliko ste ljubitelj stripova, verovatno redovno kupujte najnovija izdanja na kioscima. Problem je u tome što “najnovija izdanja” često kasne i po nekoliko meseci. Na žalost, nije retkost ni da određeni strip jednostavno prestane da se pojavljuje na našem tržištu, a da i ne pominjemo da većina stripova nikada ni ne stigne kod nas.

WEBTOON je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam pružiti pristup ogromnoj arhivi stripova koje možete besplatno da čitate.

Kako radi WEBTOON?

Kada instalirate i pokrenete WEBTOON, prvo što treba da uradite je da napravite besplatan nalog ili da se ulogujete pomoću svog Google naloga. Kada uđete u aplikaciju, ugledaćete jednostavan korisnički interfejs, koji liči na one koje viđamo na blogovima ili novinskim veb sajtovima, to jest, dobićete predloge stripova podeljenih u kategorije kao što su popularno, drama, romansa i tako dalje.

WEBTOON meni

Kao što smo već rekli, WEBTOON služi za čitanje stripova. To znači da su svi stripovi optimizovani za čitanje na telefonu. Slike su dovoljno velike da se crteži lepo vide, moguće je zumiranje, a paneli su postavljeni jedan ispod drugog tako da je moguće skrolovanje. Kada krenete sa čitanjem, strip će automatski biti sačuvan u sekciji MY, a biće zapamćeno i gde ste stali. Preuzimanje stripova je moguće, ali samo jedna epizoda po nalogu, a ona će automatski biti obrisana posle 30 dana.

Arhiva stripova koju WEBTOON sadrži je ogromna, ali ovde nećete pronaći najpopularnija ostvarenja kao što su One-Punch Man, One Piece, Naruto i tako dalje. Ovo i nije tako veliki problem zato što ove stripove može čitati besplatno na mnogim veb sajtovima, ali pošto su oni najpopularniji i većina ljubitelja stripova čita barem neki od njih, bilo bi zgodno da ih imamo i ovde.

Čitanje stripova na WEBTOON-u je besplatno, ali postoje određena ograničenja. Kao prvo aplikacija prikazuje reklame, ali one nisu tako dosadne, ne ometaju čitanje i bilo nam je lako da ih ignorišemo. Pored ovoga, određeni stripovi će vam dozvoljavati da čitate samo jednu epizodu dnevno, a ovo ćete moći da uklonite ukoliko platite.

WEBTOON citanje stripa

Ono što nam se uopšte nije svidelo je to što ne postoji mogućnost da platite i otključate sve opcije, to jest, sve stripove, već se plaćanje vrši putem tokena. Tokene kupujete novcem, a onda ovim tokenima kupujete pristup određenim stripovima, a ukoliko imate i Android i iOS, moraćete da kupujete posebne tokene za svaki operativni sistem, čak i kada koristite isti nalog.

WEBTOON će u vaš džep doneti impresivnu količinu stripova

WEBTOON je solidna aplikacija, a količina stripova koju sadrži je impresivan, iako nema najpopularnijih ostvarenja. Ograničenja koja sadrži nisu tako velika, najviše zbog toga što je velika većina stripova potpuno besplatna, a reklame uopšte nisu dosadne. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da WEBTOON dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo WEBTOON verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *