Video To Video Converter

Video To Video Converter

Video To Video Converter

Video To Video Converter je besplatan, portabilan, program za konvertovanje video fajlova u različite formate.

Program prepoznaje preko 200 različitih ulaznih formata, a omogućava vam da konvertujete video zapis u preko 700 različitih izlaznih formata. On vam nudi mogućnost da prilagodite video zapise različitim Apple uređajima, Android telefonima i tabletima, klasičnim mobilnim telefonima, Sony gedžetima itd. Posebne sekcije u okviru programa odnose se na rad sa HD materijalom, kao i za pripremu materijala za YouTube.

Video To Video Converter vam omogućava da istovremeno radite sa više datoteka, postavljajući različite parametre za svaki od njih. Zahvaljujući ugrađenom plejeru možete i da pregledate video zapise pre njihove konačne obrade.

Pored osnovne funkcije tj. konvertovanja, program nudi i niz drugih opcija, medju kojima su: spajanje video ili audio fajlova, rastavljanje video datoteka na delove, grebovanje sadržaja sa DVD diska, narezivanje DVD filmova, miksovanje audio i video komponenti, pretvaranje video zapisa u slike (kao i obrnuto), uklanjanje reklama iz video zapisa.

Ukoliko vam je potreban brz, stabilan i lak za upotrebu, program za konvertovanje video zapisa, onda je ovo pravi izbor za vas. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (13 ocena, prosečno: 4,77 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

3 Komentara

  • I posle svih ovih godina, idalje sam zahvalna sto sam preko vaseg sajta nasla ovaj super programcic. Svima ga preporucujem i stvarno je jako jednostavan i odlican za konvertovanje bilo kakvih fajlova. Probala sam gomilu besplatnih programa ovog tipa i zaista za ovaj imam samo najiskreniju preporuku.

  • Stvarno odlican i jednostavan program za konvertovanje. Hvala na korisnoj preporuci.

  • VTV odlican program, hvala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *