Video To Video Converter

Video To Video Converter

Video To Video Converter

Video To Video Converter je besplatan, portabilan, program za konvertovanje video fajlova u različite formate.

Program prepoznaje preko 200 različitih ulaznih formata, a omogućava vam da konvertujete video zapis u preko 700 različitih izlaznih formata. On vam nudi mogućnost da prilagodite video zapise različitim Apple uređajima, Android telefonima i tabletima, klasičnim mobilnim telefonima, Sony gedžetima itd. Posebne sekcije u okviru programa odnose se na rad sa HD materijalom, kao i za pripremu materijala za YouTube.

Video To Video Converter vam omogućava da istovremeno radite sa više datoteka, postavljajući različite parametre za svaki od njih. Zahvaljujući ugrađenom plejeru možete i da pregledate video zapise pre njihove konačne obrade.

Pored osnovne funkcije tj. konvertovanja, program nudi i niz drugih opcija, medju kojima su: spajanje video ili audio fajlova, rastavljanje video datoteka na delove, grebovanje sadržaja sa DVD diska, narezivanje DVD filmova, miksovanje audio i video komponenti, pretvaranje video zapisa u slike (kao i obrnuto), uklanjanje reklama iz video zapisa.

Ukoliko vam je potreban brz, stabilan i lak za upotrebu, program za konvertovanje video zapisa, onda je ovo pravi izbor za vas. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (12 ocena, prosečno: 4,75 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

3 Komentara

  • I posle svih ovih godina, idalje sam zahvalna sto sam preko vaseg sajta nasla ovaj super programcic. Svima ga preporucujem i stvarno je jako jednostavan i odlican za konvertovanje bilo kakvih fajlova. Probala sam gomilu besplatnih programa ovog tipa i zaista za ovaj imam samo najiskreniju preporuku.

  • Stvarno odlican i jednostavan program za konvertovanje. Hvala na korisnoj preporuci.

  • VTV odlican program, hvala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *