Avira AntiVirus

Avira AntiVirus

Avira AntiVirus je potpuno besplatan program, ali isključivo za kućnu upotrebu (besplatna verzija se ne sme koristiti u poslovne svrhe, za poslovne korisnike postoji verzija koja se plaća). Radi pod operativnim sistemima Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/Windows 10, Mac OS, Anroid i iOS. Jedan je od najsveobuhvatnijih antivirus programa i vrlo je jednostavan za korišćenje. Avira nudi: Intezivno prepoznavanje Malware tragova u programima, backdoor programa, svih vrsta crva itd.

Avira AntiVirus Avira AntiVirus vrši automatski updejt baze podataka za zaštitu od virusa, virus skenera i celog softvera. Tako da ne morate da se brinete da će se pojaviti neki novi virus koji Avira ne detektuje, stalnim updejtovanjem definicija ništa joj ne promiče.

Da bi vaš uređaj bio konstatno zaštićen od virusa brine se Avira Guard real time monitor, koji je non stop aktivan u radnoj memoriji i kontroliše sve procese na vašem uređaju. Onog trenutka kada Guard detektuje virus ili maliciozno ponašanje nekog programa, odmah ga blokira i pita korisnika koju akciju da preduzme protiv istog. Naš savet je da ne brišete odmah problematičan program, već ga prvo premestite u karantin. Na taj način ćete moći da ga proverite detaljno i povratite ukoliko može da se „popravi“.

Instalacija i konfiguracija obavljaju se brzo i u samo nekoliko koraka. Vaš uređaj biće zaštićen za svega nekoliko minuta. Avira pruža fantastičnu virus zaštitu protiv poznatih i nepoznatih pretnji, koristeći napredni monitoring i sistem detekcije štetnih programa. Program poseduje planer koji možete koristiti da podesite automatski skener virusa da provera vaš sistem ili vrši updejte u određeno vreme. Plaćena verzija ovog programa nudi Forum i telefonsku tehničku podršku korisnicima, ali kada ga koristite kao besplatnu verziju na žalost ova podrška nije dostupna.

Baza podataka sa opisima virusa je dostupna na web sajtu Avire, a pristupate joj direktno iz programa kada izvrši detekciju Virusa. Avira antivirus detektuje i otklanja nanoviju generaciju opasnih štetnih programa „Rootkits“. Virus skener možete detaljno podesiti da skenira samo određene fajlove ili možete ostaviti fabrička podešavanja.

Na kraju možemo reći da smo oduševljeni ponašanjem Avire u relanim radnim uslovima, odlično detektuje sve pretnje, ne guši i ne usporava uređaj na kome je instalirana, updejti su mali i brzo se downloaduju. Ovaj program je po nama trenutno najbolje AntiVirus rešenje za kućnu upotrebu, zato downloadujte Avira AntiVirus i zaštite vaš računar, telefon ili tablet već sada.

U linku za preuzimanje, ponudili smo Avira AntiVirus verziju za Windows, da preuzmete verziju za neki drugi operativni sistem, kliknite na neki od linkova ispod:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (46 ocena, prosečno: 4,57 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

7 Komentara

  • Imam utisak da mi jako usporava YouTube do te mere da neke klipove u opste ne mogu da gledam, a inace imam najbrzu Internet vezu – opticka vlakna. Ne mislim da im je pretrazivac nesto bolji u odnosu na Google Chrome, a ne uspevam da ga zamenim sa Guglom. Da li uopste radi za Windows 10?

  • Da li radi Avira na Windows 8.1?

  • Molim vas, imam Alviru antivirus i on je pronašao dva trojanca, ne znam engleski, gde treba da pritisnem da ih izbrišem? Unapred zahvalan.

  • Ja instaliram i onda kad udjem u oglasnu tablu u taskbar i pritisnem na Aviru pojavi se slika profila musko bez imena dolje. Kliknem na log in i kaze da je doslo do problema. Moram li da napravim profil ili bez profila da koristim Aviru?

  • Skinula sam besplatni Avira antivirus i kad sam na kraju upisaia ime prezime i meil adresu kažu mi da nije točna…

    • Da biste koristili Avira antivirus free, nema potrebe da upisujete email u tom poslednjem koraku prilikom instalacije programa.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *