Windows Live Messenger

Windows Live Messenger

Windows Live Messenger (nekadašnji MSN), je program za interaktivnu komunikaciju putem Interneta. Pomoću Windows Live Messenger-a možete chatovati, razmenjivati slike, obavljati video pozive, igrati igrice i još mnogo toga.

U svojoj najnovijoj verziji Windows Live Messenger donosi integraciju sa Facebook-om i MySpace-om, sada možete da pratite sve što vaši prijatelji objavljuju na društvenim mrežama sa jednog mesta, što je fantastična novina.

Da biste uopšte mogli da instalirate Windows Live Messenger, vaš računar mora da zadovoljava određene zahteve, a to su:

  • Operativni sistem: 32- ili 64-bitna verzija Windows Vista sa Service Pack 2 sa intaliranim Platform Update za Windows Vista OS, Windows 7, Windows Server 2008 sa Service Pack 2 sa intaliranim Platform Update za Windows Server 2008 OS, Windows Server 2008 R2.
  • Procesor: 1.6 GHz ili jači
  • RAM memorija: 1 GB RAM-a ili više
  • Rezolucija ekrana: Minimum: 1024 × 576
  • Internet konekcija: bilo kakva, može čak i dial-up ako ćete Messenger koristiti samo za chatovanje
  • Grafička kartica koja podržava minimum DirectX 9 i Shader Model 2

Kada instalirate Windows Live Messenger na svoj računar, ukoliko nemate svoj Windows Live ID prvo morate da registrujete nalog na adresi: https://signup.live.com

Napomena: prilikom registracije Windows Live ID-a možete koristiti bilo koju email adresu.

Kada ste registrovali Windows Live ID i instalirali Windows Live Messenger, na Messenger se logujete sa email adresom i šifrom koju ste koristili prilikom registracije Windows Live ID-a.

Evo šta o novom Windows Live Messenger-u kažu iz Microsoft-a:

Napomena: Windows Live Messenger i Skype su se spojili, tako da Windows Live Messenger više nije dostupan za download. Svi vaši Messenger kontakti se sada nalaze u Skype-u. Da nastavite da komunicirati sa svojim prijateljima koje ste imali na Windows Live Messenger listi, samo instalirajte Skype i ulogujte se sa svojim Windows Live ID-jem.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,20 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *