Program za crtanje – Artweaver

Program za crtanje – Artweaver

Besplatan program za crtanje – Artweaver. Sa ovim besplatnim programom za crtanje možete da kreirate sopstvena remek-dela i eksperimentišete sa mnoštvom ugrađenih alata. Izaberite neku od boja i kaligrafskih četki, hemijskih olovaka, običnih olovaka, bojica, ili čak sunđera i četki koje su podešene da oponašaju poznate umetnike, kao što je na primer Van Gog.

Artweaver interfejs je veoma sličan Photoshop-u. Korisnici koji su radili sa Photoshop-om veoma lako će se navići na upotrebu ovog programa. Mnogi od alata koje koristi Photoshop i drugi grafički programi su uključeni u kutiju sa alatkama Artweaver-a. Neki od njih su: alati za selekciju, alati za pomerenje, paleta sa bojama, alat za farbanje celih površina i pečat za kloniranje.

Artweaver podražava rad sa slojevima(layers), što čini eksperimentisanje i rad u njemu izuzetno lakim. Možete da kreirate sloj u pozadini i onda kreirate sledeći sloj preko njega, za rad sa četkama. Tako da možete da farbate i crtate po tom novom sloju bez oštećenja originalnog pozadinskog sloja. Svaka četka ima kontrolnu paletu koja se otvara kada je izaberete. Korisnici imaju ogromnu količinu kontrole za svaki izabrani alat i mogu fino podesiti svaki aspekt alata putem kontrolne palete.

Artweaver se instalira i deinstalira lako i ima veliki i dobro organizovan help file, tako da ljudi koji su novi u radu sa grafički softverom mogu bez problema, za kratko vreme da savladaju sve funkcije. Artweaver je robustan program za crtanje koji ima mnoge funkcije koje su obično dostupne samo u skupim grafičkim alatima ali Artweaver je u potpunosti besplatan.

Ovaj besplatan program za crtanje ima našu toplu preporuku, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista/7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (28 ocena, prosečno: 4,43 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

6 Komentara

  • molim vas da mi neko kaze mogu li ubaciti sliku sa racunara u program za crtanje i kako?

  • Kako se postavlja papir?

  • Vise nego sto sam očekivao da može umjesto radnika. Mali div, super je yanmar sv08 !

  • Lepo!

  • Sve je ok, ali neznam zasto nemogu da skinem program za crtanje?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *