Program za crtanje – Artweaver

Program za crtanje – Artweaver

Besplatan program za crtanje – Artweaver. Sa ovim besplatnim programom za crtanje možete da kreirate sopstvena remek-dela i eksperimentišete sa mnoštvom ugrađenih alata. Izaberite neku od boja i kaligrafskih četki, hemijskih olovaka, običnih olovaka, bojica, ili čak sunđera i četki koje su podešene da oponašaju poznate umetnike, kao što je na primer Van Gog.

Artweaver interfejs je veoma sličan Photoshop-u. Korisnici koji su radili sa Photoshop-om veoma lako će se navići na upotrebu ovog programa. Mnogi od alata koje koristi Photoshop i drugi grafički programi su uključeni u kutiju sa alatkama Artweaver-a. Neki od njih su: alati za selekciju, alati za pomerenje, paleta sa bojama, alat za farbanje celih površina i pečat za kloniranje.

Artweaver podražava rad sa slojevima(layers), što čini eksperimentisanje i rad u njemu izuzetno lakim. Možete da kreirate sloj u pozadini i onda kreirate sledeći sloj preko njega, za rad sa četkama. Tako da možete da farbate i crtate po tom novom sloju bez oštećenja originalnog pozadinskog sloja. Svaka četka ima kontrolnu paletu koja se otvara kada je izaberete. Korisnici imaju ogromnu količinu kontrole za svaki izabrani alat i mogu fino podesiti svaki aspekt alata putem kontrolne palete.

Artweaver se instalira i deinstalira lako i ima veliki i dobro organizovan help file, tako da ljudi koji su novi u radu sa grafički softverom mogu bez problema, za kratko vreme da savladaju sve funkcije. Artweaver je robustan program za crtanje koji ima mnoge funkcije koje su obično dostupne samo u skupim grafičkim alatima ali Artweaver je u potpunosti besplatan.

Ovaj besplatan program za crtanje ima našu toplu preporuku, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista/7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (28 ocena, prosečno: 4,43 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

6 Komentara

  • molim vas da mi neko kaze mogu li ubaciti sliku sa racunara u program za crtanje i kako?

  • Kako se postavlja papir?

  • Vise nego sto sam očekivao da može umjesto radnika. Mali div, super je yanmar sv08 !

  • Lepo!

  • Sve je ok, ali neznam zasto nemogu da skinem program za crtanje?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *