Bring Me – Podsetnik da ne zaboravite da ponesete nešto sa sobom

Bring Me – Podsetnik da ne zaboravite da ponesete nešto sa sobom

Koliko puta vam se desilo da krenete negde i otkrijete da ste zaboravili novčanik ili mobilni telefon. Još gore je ukoliko ste krenuli na putovanje, a onda otkrijete da nemate pasoš. Aplikacija koju predstavljamo će vam pomoći da nikada više ne zaboravite nešto pri polasku.

Bring Me je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti da napravite jednu ili više lista predmeta koje treba da ponesete sa sobom, a onda i potvrdite da te predmete imate kod sebe.

Kako radi Bring Me?

Kada instalirate i pokrenete Bring Me, prvo što ćete primetiti je korisnički interfejs koji izgleda kao starinske štampane stranice ili karte za voz. Ovakav dizajne se nekima neće svideti, ali nama lično izgleda prelepo i neuobičajeno, a sam interfejs je pregledan i lak za korišćenje.

Bring Me meni

Bring Me, u prevodu “ponesi me”, ima za cilj da vam pomogne da nikada ne zaboravite neki predmet pri polasku negde. Sama aplikacija je poprilično jednostavna. Dodajte imena predmeta koje želite da imate sa sobom, predmete grupišite u liste, na primer, posao ili putovanje, a onda pre nego što krenete potvrdite da te predmete imate sa sobom. Potvrdu vršite pritiskom na dugme With Me.

Svaki put kada potvrdite da imate neki predmet zabeležiće se i GPS lokacija na kojoj se trenutno nalazite. Da bi ovo radilo, GPS mora biti uključen. Ovo je korisno zato što ukoliko izgubite nešto, lako ćete moći da vidite poslednju lokaciju na kojoj ste taj predmet imali.

Što se samih predmeta koje dodajete tiče, za svaki predmet ćete moći da napravite belešku, dodate sliku predmeta ili ukoliko vam taj predmet trenutno ne treba, označite da je on trenutno u vašoj kući. Takođe, moći ćete da vidite i mapu na kojoj će biti prikazano gde se predmet nalazi ili gde ste ga zadnji put imali sa sobom.

Još jedna bitna činjenica je da je Bring Me potpuno besplatna aplikacija. Nema načina da bilo šta platite, a nema čak ni reklama. U podešavanjima nema mnogo toga i jedino što možete da uradite je da uključite Dark Mode i Compact Mode, koji će spisak predmeta učini manjim, tako da zauzimaju manje prostora na ekranu.

Bring Me će vam pomoći da nikada ne zaboravite da ponesete nešto sa sobom

Bring Me je jednostavna, ali korisna aplikacija. Ukoliko često zaboravljate da ponesete nešto sa sobom, predlažemo vam da je isprobate. Imajući u vidu da je potpuno besplatna, nemate šta da izgubite. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Bring Me dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *