Tilla – Sve pretplate na jednom mestu

Tilla – Sve pretplate na jednom mestu

Razvojem internet tehnologije plaćanje računa je postalo mnogo brže i jednostavnije. Umesto da svakog meseca idemo u banku i čekamo u redovima da bi platili račune, danas većina nas ovo radi pomoću aplikacija za plaćanje. Međutim, novi problem koji mnogi od nas sada imaju je to što umesto nekoliko računa, imamo gomilu dodatnih pretplata za različite online servise. Iz ovog razloga, voditi računa o svim tim pretplatama može da postane poprilično nezgodno.

Tilla je besplatna aplikacija za Android koja će vam pomoći da pratite i vodite računa o svim pretplatama.

Kako radi Tilla?

Tilla je aplikacija uz čiju pomoć možete da pratite sve svoje pretplate i to na dnevnom, nedeljnom, mesečnom ili godišnjem nivou. Kada instalirate i pokrenete aplikaciju, ugledaćete moderan i dobro organizovan korisnički interfejst u kome je snalaženje više nego jednostavno.

Tilla meni

Svoje pretplate možete da dodate iz ogromne liste već napravljenih pružalaca usluga, ali možete da napravite i sopstvene pretplate. Korišćenje ove liste je zgodno zato što će veći broj polja biti unapred popunjen, što, naravno, nije slučaj kada sami napravite pretplatu.

Za svaku pretplatu možete da dodate ime usluge ili kompanije, podesite kategoriju, boju, link i dodatne informacije, kao i do kada račun treba platiti, iznos koji treba da uplatite, metod plaćanja, valutu u kojoj se plaćanje vrši i koliko često se račun plaća, to jest da li se pretplata vrši na dnevnom, nedeljnom, mesečnom ili godišnjem nivou.

Kada dodate sve svoje pretplate, na glavnom ekranu ćete videćete listu svih pretplata, kao i ukupan iznos koji trba da platite. Takođe, za svaku pretplatu posebno možete da podesite notifikacije koje će vas obavestiti kada račun treba platiti.

Jedinu zamerku koju imamo je činjenica da Tilla u besplatnoj verziji stavlja ograničenje na broj pretplata koje možete da dodate, a to je samo 5. Kupovinom premijum verzije se ovo ograničenje otklanja. Iskreno, onima koji plaćaju samo 5 računa ova aplikacija neće biti potrebna, tako da moramo da kažemo da je besplatna verzija tu više kao proba, nego kao nešto što stvarno možete da koristite. Ipak, pošto je cena aplikacije 1.99$ i plaća se samo jednom, nećemo ovo uzeti kao tako veliku zamerku.

Tilla podesavanja

Tilla će vam pomoći da vodite računa o svim svojim pretplatama

Moramo da priznamo da nam se Tilla itekako svidela. Ukoliko imate veliki broj pretplata, apsolutno vam predlažemo da je isprobate. Na žalost, moramo da kažemo i da ovo nije stvarno besplatna aplikacija, mada se tako reklamira, pa to treba imati na umu, ukoliko odlučite da je isprobate.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *